Most a helyi Skorpió Klub szerevezésében kerül sor a Hurricane Fight 2014 ringes kick-box gálára, amelyen nem csak a különböző ringes szabályrendszerekkel ismerkedhetnek meg a nézők. A Magyarország és Ausztria közötti válogatott mérkőzéseken a magyar élmezőny legjobbjai lépnek a kötelek közé. Itt lesz az a Habash Antoine (Re-Gym), aki imponáló eredménylistával dicsekedhet. Amatőr világbajnoki ezüstérmes, muay thai világbajnoki bronzérmes. S nem utolsó sorban ő az aktuális profi világbajnok a 60 kg-os K-1 szabályrendszerben, amikor otthonában, Szerbiában verte a hazaiak ikonját, Milos Anic-ot. Ellenfele a Világkupa ezüstérmes, szívós Martin Gruber lesz. A mérkőzést a full-contact combrúgásos változatában, a low-kick-ben vívják csakúgy, mint a Spéth Norbert (Küzdő SE) Ruszlán Toktarov (Ausztria) mérkőzést. Az orosz származású osztrák bajnok bizony nagyon kemény ellenfélnek ígérkezik.

K-1 szabályrendszerben fiatalok képviselik Magyarországot, hiszen mind Géczei Róbert (Békéscsabai Lakótelepi SE-Energy Gym), mind Fábián Kristóf (Miskolci Vasutas Club)az ifjú nemzedék, az ígéretes jövő képviselői közé tartozik. A junior EB bronzérmes, felnőtt bajnok és válogatott Géczei az osztrák K-1 és muay thai bajnok Marc Rabl ellen lép csatasorba, míg a thai-boksz magyar bajnok és válogatott Fábián az osztrák Raymund Müllert próbálja legyőzni.
K-1-ben a hölgyeknél két fiatal, magyar tehetség két rutinos, külföldi ellenféllel csap majd össze, hiszen mind Balajti Bianka (Re-Gym) ellenfele, a német Nina Scheurer, mind Horváth Anita (Re-Gym) riválisa, az osztrák Christin Fiedler jóval idősebb. Hogy közülük ki fog nyerni, az szinte megjósolhatatlan, egy biztos, parázs küzdelmek várhatóak.

Full-contactban aztán magyar részről két igazi „nagyágyú" lép fel a ringbe. Görbics Gábor (Titán SE) jelenleg az első számú magyar full-contactos. Eredménylistája is félelmetes: a szentpétervári Harcművész Világjátékok győztese, Európa-bajnok – mellette még egy ezüst és egy bronz érem, kétszeres világbajnoki bronzérmes. Persze, így sem ígérkezik sétagaloppnak a mérkőzés, hiszen a Németországból érkező Kian Golpira német amatőr és profi bajnok, aki háromszor csapott már össze Gáborral, és ezek elég küzdő, „rakkolós" mérkőzések voltak. Mindenesetre Gábor K.O.-val szeretne nyerni.

Szabó László (Békéscsabai Lakótelepi SE-Energy Gym) eredménylistája szintén tekintélyt parancsoló: Light-contact Világ és Európa-bajnok, Profi full-contact Európa-bajnok, K-1 világbajnoki bronzérmes, aki 16 éve edz. Ellenfele a német Christoph Steinlechner Osztrák profi és amatőr bajnok, idősebb, szívós, rutinos ellenfél.

A gálát minden bizonnyal nagy érdeklődés mellett rendezik meg. Természetesen jelen lesz a magyar és a nemzetközi kick-box élet jó pár emblematikus alakja. Jövőre lesz 25 éve az első hazai rendezésű nemzetközi full-contact gálának. Akkor Kecskeméten a következő sportolók képviselték Hazánkat Ausztria ellen: Balogh Oszkár, Várszegi Rudolf, Hanák Antal, Jajczai László, Hegedüs Tibor, Tamás Zoltán, Szurkos Imre, Hugyetz Lajos, Halász Károly. Akkor a rutinosabb „sógorok" nagy fölénnyel nyertek. Ez ma már történelem, most az előjelek pont ellenkezőleg mutatkoznak! Annak is 25 éve, hogy az első magyar kick-box világbajnoki cím megszületett a nagy sikerű, budapesti kick-box Világbajnokságon. Hanák Antal Budapesten, a döntőben legyőzte a francia Abel Del Quandilit. Mind Hanák, mind a francia fiú meghívást kapott a gálára, jelezve azt, hogy a honi ringes kick-box élet egy új szakaszt, korszakot szeretne ezzel a gálával megnyitni. A rendezők ezért is szeretettel várnak minden szurkolót augusztus 30-án (szombaton) Szombathelyen, rendhagyó helyszínen, a Four G Autószervíz csarnokában, a Minerva u. 2 sz., a Kőszegi út sarkán.

A gála fő műsorának programja:
Low-kick 60 kg.: Habash Antoine – Martin Gruber
67 kg. Spéth Norbert – Ruszlan Toktarov
K-1 férfi 67 kg. Géczei Róbert – Marc Rabl
71 kg. Fábián Kristóf – Raimund Müller
K-1 nők: 56 kg. Balajti Bianka - Nina Screurer
56 kg. Horváth Anita – Christin Fiedler
Full-contact
63,5 kg. Görbics Gábor – Kian Golpira Ghassem Abadi
81 kg. Szabó László – Christoph Steinlechner