Szakmai tréning résztvevői
Geléria
- A Novosec Security Kft. elkötelezett híve annak, hogy ma már nem elég csupán a marketing és a termékbemutató. Képezni kell a telepítő partnereket, akiknek rendszeresen be szoktuk mutatni a technikai újításokat. Az ilyen műszaki képzéseknek pontosan ez a célja, hogy ne féljenek az innovatív megoldásoktól, hiszen a kor vívmányai és újításai mind-mind megkönnyítik az életünket és a munkánkat. Ahhoz viszont, hogy ezeket az új megoldásokat magabiztosan tudják a partnereink használni, kell a megfelelő tudás -  mondta el Thuróczy Géza biztonságtechnikai szakember, a Novosec Security Kft. ügyvezetője.

Szlancsik Árpád, a Csaba Talk Kft-től hozzátette, hogy minden évben rendeznek a  Egyre jobb minőségű képfelbontás a videotechnikában
maihozhasonló eseményt. Ez alkalommal fókuszban a videotechnika állt. Rohamosan fejlődnek a gyártók által piacra dobott termékek és szakmailag mindig nagyon hasznosnak ítéljük meg az ilyen tréningeket, főleg a visszajelzések alapján. Azt kell, hogy mondjam, hogy a piacon az életben maradás egyik alapfeltétele, hogy mennyire tud valaki lépést tartani a fejlődéssel.  Itt is igaz az az elv, hogy aki kimarad, az bizony lemarad.