A BNI üzleti reggeli fő célja, hogy résztvevői üzleti ajánlások révén, egymást segítve, új üzleti partnerekhez és ezáltal többlet bevételhez juttassák egymást. Mindezt kizárólag bizalmi alapon, jutalékok NÉLKÜL.

BNI üzleti reggeli
Békés megyén belül, Békéscsabán már több, mint egy éve műkődő BNI üzleti csoport 27 taggal bír és a csoport hétről hétre megismerkedik 5-8 új vendéggel, potenciális üzleti partnerrel. Ezen időszak alatt a csoport nem régiben elérte a 100 millió forint üzleti bevételt, amit az egymás közötti belső vagy egymásnak köszönhető külső üzletek bevétele adott.

Az orosházi csoport, egy alakulóban lévő csoport. Minden héten péntekenként találkoznak a tagok egy üzleti reggeli keretein belül, külső vendég csakis személyes meghívás útján vehet részt a találkozón és utána tag is csak az lehet, akit a csoport úgy vél, hogy méltó arra, hogy BNI-tag lehessen. A pénteki információs nyílt nap célja, hogy a helyi és környékbeli cégvezetők és vállalkozók betekintést nyerjenek, hogy is működik ez a rendszer, miért is ilyen sikeres. Várnak tehát minél több érdeklődőt.

Program: 8:00 – 8:30 regisztráció, kávézás – teázás

8:30 – 10:00 a vállalkozók, cégvezetők bemutatkozása

10:00 – 11:00 kötetlen ismerkedés, reggelizés

 

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni Garzó Anitánál, a BNI Békés megyei építési nagyköveténél lehet a 0630 600 3544-es telefonszámon vagy az anita.garzo@bni-capital.hu e-mail címen.