Több mint húsz lelkes Kung fu szerető diák és mesterfokozatot kapott első ill. másod és harmad generációs mesterek jelentek meg  Lévai Péter Ving Tzun Kung Fu Mester önvédelmi táborában. A diákok és a mesterek között 1fő mester jelölt és 1 fő mester   is vonalba állt sorakozónál, nem tudván milyen kemény nap áll előttük. A két napos táborban sikerült minden diáknak és a mester jelöltnek (Dr. Szűr Balázs 1. Mesterfokozat)  és mesternek (Oncsik Tibor 2.mesterfokozat) a következő fokozatát megszereznie.

A diákok úgynevezett Lat Sau – szabad kezek ( ütés , rúgás, könyök, térd, fogásdobás földharc ) programból vizsgáztak, mely magában foglalja az 1.- 12.- tanulófokozat szabadharc elemeit. Természetesen mindenki a saját szintjének megfelelően kapta a feladatát. A mestereknek  a Ving Tzun Kung Fu Siu Nim Tau „ Kis gondolat „és Chum Kiu „ Kar kereső „ formát kellett bemutatniuk, majd a Chi sau  - tapadós kezek gyakorlatát szabad küzdelemben.

Végső feladatként a tanuló fokozatok vizsga anyagát kérte vissza Lévai Péter Si Fu a mester jelölttől és a mestertől, így ügyelve a tanítási program későbbi helyes továbbadására.