Telemax, Békéscsaba
Békéscsaba, Gyóni Géza utca 6.
Az akciós csomagokat tekintve előre kívánkozik a Medium Combo, melynek részeként a többi között 74 műholdas csatornát kínálnak, ebből ötöt HD-minőségben, plusz 10 Mbit/s sávszélességű netet biztosítanak hozzá Wi-Fivel és egy úgynevezett basic, vagyis alap telefonszolgáltatással.

Plus Combo: 98 műholdas TV-csatornából öt HD-minőségben nézhető, ehhez szintén 10 Mbit/s sávszélesség dukál Wi-Fivel és itt is a csomag része az alap telefonszolgáltatás.

Plus HD Combo: 98 műholdas TV-csatorna, melyből öt HD-minőségű, azonban ezen felül még 12 HD-csatorna is jár és a videórögzítő funkció is megtalálható. A 10 Mbit/s sávszélesség ebben az esetben is pakk része, azonban ez a sebesség kis mértékű extra felár ellenében 30 Mbit/s-ra is felhúzható.

A békéscsabai Gyóni Géza utcában található Telemax üzletben például műholdvevő antennákat, kábeleket, fejeket és csatlakozókat is lehet találni. A Mindig TV-szolgáltatáshoz antennákat, set top boxokat kínálnak és persze minden mást is, ami ehhez szükséges.

Set top box, Békéscsaba
Az egyik jelentős újdonság, hogy úgynevezett DVBC-egységeket is árulnak. Az említettek mellett biztonságtechnikával is foglalkoznak: riasztóközpontokat, kábeleket, érzékelőket, videó-rendszerekhez szükséges kamerákat, rögzítőket is árusítanak.

Ott jártunkkor megtudtuk, előfordul, hogy egy-egy ügyfél akár háromszor-négyszer is betér az üzletbe azért, hogy szaktanácsot kérjen. Alapvető szempontnak tekintik, hogy az érdeklődők számára mindig azt az optimális megoldást kínálják fel, ami valóban megfelelő és ténylegesen szükséges. Kizárólag olyan termékeket kínálnak, melyekről azt gondolják, hogy az ügyfeleik számára valóban megfelelőek.

Nem egyszer előfordult már, hogy adott esetben valaki full-extrás elképzelésekkel tért be hozzájuk, azonban valójában nem volt szüksége az adott technikára. Ezekben az esetekben is azt tartották szem előtt, hogy a tényleges igényeket, a valódi szükségleteket teljesítsék.

Szabó Gyuláról, a tulajdonos-ügyvezetőről egyébiránt tudható, hogy a szakmából jött, eredetileg vezetékes távközlés-technikai műszerész volt, majd elektronikai technikus végzettséget is szerzett, míg a cégvezetést autodidakta módon sajátította el.

Szabó Gyula, Békéscsaba
Szabó Gyula tulajdonos-ügyvezető
Álláspontja szerint a legfontosabb, hogy az adott feladatot profi módon, szakmai oldalról közelítsék meg. A Csabatalk Kft-ről szólva elmondható, hogy főként Békés megyében tevékenykednek és a többi között gyengeáramú hálózat-építéssel, valamint antennaszereléssel is foglalkoznak.

A cég 1996-os indulása óta jelentős fejlődésen ment keresztül, nemcsak kereskedelmi tevékenységet végeznek, a kínálat túlnyomóan szolgáltatásokból áll. A vállalkozásnál jelenleg tizenhatan dolgoznak, ketten elárusítóként, tizenketten pedig műszerészként tevékenykednek, kimondottan az eszközök beszerelésével, beüzemelésével foglalkoznak.

A Telemax Távközléstechnika szaküzlet tehát Békéscsabán, a Gyóni Géza utca 6. szám alatt található. Kérjék bátran a békéscsabai UPC Direct forgalmazó segítségét, ahol készséggel adnak felvilágosítást a részletekről. A szolgáltatás természetesen telefonon is megrendelhető a 06-66/520-670, a 06-20/535-4330-as és a 20/337-8010-es számokon, így néhány napon belül már Ön is élvezheti a szolgáltatást.