A sajtótájékoztató nem mindennapi jelenettel indult, hiszen a klub arculati elemeivel ellátott autóval a gárda játékosai gurultak be a küzdőtérre, a jelenlévők nagy meglepetésére.

BRSE autó
Fotó: BRSE
Baran Ádám a BRSE elnöke elmondta, hogy büszkék a megállapodásra, arra, hogy egy, a világon mindenhol ismert márka látott fantáziát a klub támogatásában. "Hatalmas segítséget jelent a cég által biztosított autó. Ahogy fejlődik az egyesület, úgy sokasodnak a teendők, mindez komoly logisztikával és rengeteg utazással jár. A szövetségi ügyintézés, a nemzetközi kapcsolatok ápolása, tárgyalások, valamint az utánpótlás rendezvények is rengeteg utazással járnak, amelyet a klub munkatársai eddig a saját autóikon voltak kénytelenek megoldani. Markáns céljaink vannak a jövőre nézve és minden ilyen megállapodás egy-egy fontos mérföldkő terveink megvalósításához." - zárta gondolatait a BRSE első embere.

Eppel János kiemelte, hogy egy a hazánkban rohamosan fokozatosan fejlődő sportág kiemelt csapatával kötöttek olyan megállapodást, amely reményei szerint kölcsönös előnyökkel jár majd. "Meggyőző volt mindaz a jövőkép, amelyet a klub menedzsmentje a tárgyalások során prezentált, reményeink szerint ez egy hosszú távú együttműködés kezdete, amely hozzájárul ahhoz, hogy a Békéscsabai Röplabda SE nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is kiemelkedő sikereket érjen el."

BRSE autó
Fotó: BRSE
Szarvas Péter véleménye szerint példaértékű a klubnál folyó szisztematikus építkezés, amely mind szakmai, mind pedig a klubmenedzsment tekintetében magasra repítette a klubot, így immár nem csak itthon, hanem a határainkon túl is jól cseng a BRSE neve. "A Város - lehetőségeihez mérten - továbbra is minden segítséget megad, hogy folytatódjon a sikertörténet, amely rengeteg békéscsabai polgárnak okoz örömet és büszkeséget" - mondta a városvezető.