A MLSZ honlapjának beszámolója szerint a szakembert azért büntette az fb, mert a Videoton elleni szombati mérkőzésen méterekre elhagyta a technikai zónát és reklamált a játékvezető egyik ítélete ellen, majd miután elküldték a kispadtól, tovább vitatkozott, a játéktér közvetlen környezetét vonakodva hagyta el, a lefújás után pedig visszatért a pálya mellé és folytatta a reklamálást.

Az Újpest FC-t 250 ezer forintra büntette a bizottság, a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértését, a hazai szurkolók által használt pirotechnikai eszközök miatt, egy konkrétan meg nem nevezett tárgynak a játéktérre dobásáért, valamint a drukkerek megbotránkoztató magatartásáért.

A Videoton FC-t szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért és egy szurkolójának rendbontásáért 100 ezer forint megfizetésére kötelezték.

A Békéscsaba-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban a hazai klubot szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért szintén 100 ezer forintra büntették. Hasonló indokkal kötelezték 150 ezer forint megfizetésére a Puskás Akadémia-Diósgyőr (1-0) találkozóval kapcsolatban a DVTK-t.