Tuska Kata, a Csabai Csípős Blues Club frissen begyúrt elnöke (mindegy, hogy ffi vagy nő az illető... na, ugye!) szerint az új helyszínen kívül minden változatlan marad: a hangulat olyan lesz, mint korábban; a színvonalról nem beszélve.

– Régen április 30-án este kimentünk az utcára – teszi hozzá –, és most ugyanez lesz: azt az érzést próbáljuk visszahozni. Fáklyást nem ígérek, de kiváló zenészeket, remek estét, igen!

Tátrai Tibusz (b) és Pribojszki Matyi, Pribojszki Matyi, tátrai tibusz, Békéscsaba, 20160428
Itt Matyi Tibuszra cserélte Ferikét
És a program:

Mint tudjuk, a blues állandó, ahogy Pribojszki Matyi is, illetve mégsem... Ugyanis Matyesz a vezetéknevét viselő, Új Pribojszki Bandből leakasztotta Szász Ferit, a régi-új gityósát a még újabb formációjába, a Grunting Pigsbe – így fognak mindenki boldogságára egy nagy duettet röfögni. (A tervezett kezdés: 19:00)

A második csemege (kb.: 20 óra körül) a Borsodi Blues Collective lesz – a mi Lacánk, a klub(unk) alapító tökös csávója vezette előadás kvázi az előszobája a finálé egyesületnek, a Tátrai Tibusszal megsépkelt a Message To Hendrixnek. (Zúzás: 21:30-kor)

A Message, ahol az éltes bölény (Tibusz) mellett a fiatal bikák is szóhoz jut6nak (Bűdi Sziszi, Kottler Ákos & Petendi Tamás).

Fájdalmasan csípős lesz.
(By: Tuska Kata.)