Ennek apropóján tartott sajtótájékoztatót a Kupakban az esemény kiemelt támogatója, a ŠKODA AutoMobil Körös Kft.

Szarvas Péter polgármester – a város képviseletében – elmondta, hogy mindig nagyon örül, amikor egy-egy helyi vállalkozás alaptevékenységén túl felvállalja bizonyos események, célok támogatását. Ő ugyan nem egy aszfaltbetyár, más sportágakat űz, de nagy tisztelője az atlétáknak és azoknak, akik a Szupermaratont teljesíteni tudják. Hozzátette: az önkormányzat igyekszik minden fontos eseményt felkarolni, támogatni, de mindig jól jön a cégek szponzorálása is.

Szupermaraton, Szarvas Péter, békéscsabai atlétikai club, kupak, autókörös, porsche hungária, Békéscsaba, 20160520
Hegedűs Sándor, Prekop Zoltán, Szarvas Péter, Németh János,
Gregor László, Tábor Miklós (még több kép)

Hegedűs Sándor, az AutoMobil Körös Kft. márkakereskedésének vezetője arról beszélt, hogy a maraton támogatásával összekötik a kellemest a hasznossal: egyrészt jó ügy mögé állnak, másrészt tudatosítják a helyiekben a ŠKODA jelenlétét.

Az Békéscsabai Atlétikai Klub futói – Gregor László és Tábor Miklós – skodás mezben futnak majd, de más formában is jelen lesznek a pályán: ŠKODA lesz a felvezető autó és a pályabírók is ŠKODA-ból figyelik majd a verseny tisztaságát. Természetesen a mezeken is megjelenik majd a jól ismert embléma és díjakat is átvehetnek tőlük az arra érdemesek.

Az esemény ideje alatt a Szent István téri Kupak sörház szolgál majd bázisukul, ez lesz a támaszpont. Az arra járók megcsodálhatják a gyönyörű Superb-et, de akár saját járművet is készíthetnek maguknak egy remek program segítségével.

Tábor Miklós (b) és Gregor László, gregor lászló, tábor miklós, skoda, Békéscsaba, 20160520
Tábor Miklós (b) és Gregor László szuperek - Emil Škoda mai csodájával,
a Superb-vel (még több kép)

Németh János, a Porsche Hungária ŠKODA értékesítési vezetője az Evolúció Roadshow-ról szólt néhány mondatot. A turné, mely három trailerrel járja az országot, május 24-én érkezik Békéscsabára, és egy egész hétig, május 31-ig itt is marad. Így aki a Szupermaratonon kedvet kap, nem kell messzire mennie egy tesztvezetésre vagy akár egy remek családi programra. Akik regisztrálnak is a tesztvezetésre, nyereményjátékban vesznek részt, a megújult-megszépült autószalonban pedig bárki összeállíthatja álmai autóját, melyet – egyelőre csak – kinyomtatva haza is vihet egy árajánlat kíséretében. Most szólok: a ŠKODA-nál a kombinációk száma hétjegyű!