A Békésdrón munkatársai ugyan nem házat építenek, hanem világszínvonalú weboldalakat, de azt együtt, csapatként teszik. Jobban hisznek a csapatban, mint az egyéni munkában.

Hiszünk a csapatmunkában, hogy a szakterületükön sikeres emberek tudásuk legjavást nyújtva, egymást inspirálva, többet érnek el, mintha csak összeadnánk a munkájukat. Ezért dolgozunk közösen a folyamat elejétől a végéig

olvasható a honlapjukon.

Békésdrón, csiga tamás, Békéscsaba, 20170201
Csiga Tamás
Azt, hogy ez valóban így van, jól bizonyítja, hogy Csiga Tamás ügyvezetővel és Molnár Előd operatőr-fotóssal úgy beszélgettem, hogy az egyikük által elkezdett mondatot a másik fejezte be: annyira egy hullámhosszon vannak, annyira kiegészítik egymást, hogy nehéz elhinni, hogy alig egy éve találkoztak először egy üzleti reggelin. És hogy ez alatt az alig egy év alatt a semmiből palotát építettek.

Tamás és Előd azt mondják, annak, hogy ez így alakult egyetlen oka van, mégpedig azt, hogy az ötletet tett követte – kifogások nélkül. Idődről időre felteszik maguknak a kérdést: hogy lehet jobb? Ennek szellemében tevékenykednek. Nem állnak le, egyre feljebb teszik a lécet és míg mások menekülnek előle, ők keresik a kihívást. Azt állítják, nyomás alatt jobban hajlanak.

A csapat

Tamás a karmester, aki pénzügyi szakértelmét és kapcsolati tőkéjét adja és – nem mellékesen – ő a drón operátor. Előd a művész, aki egészen más szemmel néz mindent: fotóz és filmez. Drónnal és fényképezőgéppel – ahogy a munka megkívánja. A zenét a bosztoni Berklee ösztöndíjasa, a Príma díjjal kitüntetett Cseh István szerzi, míg Surinás György, a közel két évtizedes tapasztalatával a cég web- és arculattervezője.

Békésdrón, Molnár Előd, csiga tamás, Békéscsaba, 20170201
Rendeznek (galéria)

Ők négyen hát azok, akik minden igényt kielégítő kommunikációs megoldást kínálnak a kisebb és nagyobb vállalkozásoknak, kezdőknek és öreg rókáknak egyaránt. Értéket teremtenek. Azt mondják, a munkájuk az igényekről szól, igényes cégeknek.

Oda nekik az oroszlánt is!

Drónfelvétel a magasból? Fotó a munkatársakról? Reklámfilm? Reklám- vagy filmzene? MerjBékésdrón, Molnár Előd, Békéscsaba, 20170201
Molnár Előd
nagyot álmodni!

Ha egy üzlet kirakata igénytelen, kaotikus, nem szívesen megyünk be. Manapság a weboldal a cég kirakata. A Békésdrón csapata letisztult formákkal, sallangmentes, világszínvonalú honlapokat készít, melyeknél elsődleges szempont a személyre- és igényre szabás. Munkájukat ráadásként a legkorszerűbb technikai háttér is segíti, így a megrendelő egy olyan honlap tulajdonosa lesz, mely valóban róla szól, mely a legapróbb részletéig a cégét tükrözi. Állítják, nincs az a Facebook oldal, az az ott folytatott reklámkampány, mely felérne egy minden szegmensében tökéletes weblappal.

Tamásból és Elődből árad a profizmus. Bele se merek gondolni, hogy mire vihetik még ezzel a hozzáállással és lendülettel. Azt hiszem, róluk – a szó szoros értelmében is – elmondható, határ a csillagos ég!