A MinDig TV Extra szolgáltatáshoz kapcsolódóan egymás után nyitjuk meg a vidéki ügyfélszolgálatokat – mondta Schneider Henrik műsorterjesztés és média üzletágvezető igazgató –, ugyanis fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára lehetőség nyíljon személyesen is kapcsolatba lépni szolgáltatójukkal, ne csupán telefonon, vagy a weboldalon elérhető online ügyfélszolgálaton keresztül.

Nyerges Ágnes - Király Gábor dedikált labdával; mindigtv, telemax, Békéscsaba, 20170310
Nyerges Ágnes a labdával (képek)
Partnereink, így a Telemax is,

akik napi munkájuk során találkoznak a vevők igényeivel, ezáltal első kézből közvetítik az ügyfelek igényeit, és az új érdeklődőket személyesen szolgálhatják ki.

Kérdésemre, hogy miben különböznek a többi szolgáltatótól?, elmondta, hogy vezeték nélküli technológia miatt, az ország bármely pontján elérhető a szolgáltatás, mindössze a vételi pont kiépítésére van szükség. Ha ez megtörtént egy megfelelő dekóder, vagy újabb tévékészülékek esetén egy kártyafogadó modul segítségével a szolgáltatás könnyen, gyorsan indítható, kiváló kép és hangminőségben válogatott csatornakínálatot biztosít.

Nyerges Ágnes ügyfélkapcsolati

osztályvezető a szignózott Király Gábor labdával kapcsolatban elmondta, a volt válogatott focista szombathelyi származású, és egy a 2016-os labdarúgó eb-hez kapcsolódó játékhoz az ottani ügyfélszolgálati pont képviselőin keresztül vették fel vele a kapcsolatot. Szerencsére nyitott volt a játékra, és így kerültek a híres kapus aláírásai a labdákra.

Noha a szürke mackójáról legendásan elhíresült hálóőr számos esetben szerette a hazaadást, a hír6.hu most viszont hazabeszél: a labdát a portálunkon, egy hónapig zakatoló nyereményjátékon keresztül lehetett megnyerni.

A szerencsés nyertes neve: Papp Klára.

Ivicsics Zoltán (b), Nyerges Ágnes, Schneider Henrik, Szabó Gyula és Mohr Béla - telemax, telemax, Békéscsaba, 20170310

Ivicsics Zoltán ügyfélszolgálati főmunkatárs (balról), Nyerges Ágnes ügyfélkapcsolati osztályvezető, Schneider Henrik, az Antenna Hungária műsorterjesztés és média üzletágvezető igazgató, Szabó Gyula, a Telemax tulajdonos-ügyvezetője és Mohr Béla vevőkapcsolati munkatárs

Papp Klára és Szabó Gyula - Telemax, telemax, Békéscsaba, 20170310
Papp Klára, a labda nyertese és Szabó Gyula