A település ezzel kívánja ösztönözni a vásárlást és ezzel együtt segít bemutatni a helyben található szolgáltatásokat. A füzet több tízezer példányban készült, a partnerszállások mindegyikén fellelhető. A kedvezményhalmaz egyszeri felhasználásra jogosít 2017 végéig.

Plakát, plakát
A 18 szolgáltató összefogásával és a a helyi szálláshelyek bevonásával megvalósuló akcióban 10-50 százalékos kedvezmények találhatók. A füzet perforált részének levágásával a szolgáltatások igénybevételének száma mostantól mérhető lesz, így teljes képet kaphatunk arról, melyek a legkeresettebb helyek a környéken. A füzetben található partnerek több mint felét orosházi vállalkozások adják, emellett örömteli, hogy a régióban található egyéb látnivalók is csatlakozni kívántak a programhoz.

A kedvezményhalmazt tartalmazó füzet márciustól ingyenesen igényelhető a szállásadóknál, melynek sikeressége esetén a jövő évtől egy bővített, már térítés ellenében értékesítendő kiadvány megvalósítása a cél.

A Barangoló Füzet, a négynyelvű szálláskatalógus és Gyopárosfürdő kiadvány mellett egy masszázsokat, wellness-szolgáltatásokat, szaunaszeánszokat és szaunaetikettet bemutató szóróanyag is megtalálható lesz a fürdőben valamint a kiemelt szálláshelyeken.