Az anyavállalat, a La Rete olasz vállalkozás igen különleges helyen, Monte Isola szigetén működik, amely egy édesvizű tóban található az észak-olaszországi Brescia fölött. A környéken ezer éves hagyománya van a hálókészítésnek. Ez az olasz cég keresett partnert Magyarországon, és kezdett együttműködni a Füzesgyarmaton lévő vállalkozás elődjével, és ez a gyümölcsöző együttműködés már 16. éve tart.

La Rete Hungária Kft, Hálókészítés, háló, Füzesgyarmat, Füzesgyarmat, 20170313
Kényelem és minőség

A cég egyik profilja a függőágyak készítése, amelyek – kialakítástól függően – 3-3,6 méter hosszúak, a teherbírásuk pedig anyagtól függően 80 kilótól indul, az erősebb kivitelek 2-300 kilogramm terhelést is elbírnak. Jelenleg kéttucatnyi fajta függőágyat szerelnek össze, ezek között található a legegyszerűbb kivitelektől kezdve a luxus minőségnek is megfelelőig. A kínálat csúcsát azok az ágyak jelentik, amelyek alapja egy talapzaton álló, félkörívben meghajlított fagerenda, azaz függőágy állvány, melynek az ára eléri a több százezer forintot is.

La Rete Hungária Kft, Hálókészítés, háló, Füzesgyarmat, Füzesgyarmat, 20170313
100 százalék elégedettségi és cseregarancia

A függőágy gyártás mellett az utóbbi időben a sporthálók gyártására, forgalmazására mutatkozik nagyobb igény. A paletta sokszínű, hiszen szinte minden sportág megtalálhatja náluk a számára szükséges felszereléseket. Futball, kézilabda, röplabda, tenisz, tollaslabda, pingpong, kosárlabda, vízilabda, strand-röplabda és strandfoci hálók készülnek az olcsóbb, vékonyabb anyagú hálóktól a drága, kiváló minőségű hálókig a vevő igényei szerint. A hálók mellett a különböző pályaberendezési eszközök, mint pályajelölő szalagkészletek, kapuk, palánkok, állványok, tartószerkezetek, labdatartó zsákok forgalmazása is már negyedik éve tart. A cég természetesen a biztonságra is gondol, így térhatároló hálók, labdafogó védő hálók, tornatermi védőhálók, műfüves pálya védőhálók, valamint biztonsági hálók, munkavédelmi hálók is készülnek építkezésekre. A tavalyi év új termékcsoportja a madár és vadhálók forgalmazása. A termékek száma szinte végtelen, hiszen minden igényt kielégítve, speciálisan kifejlesztett termékeket is gyártanak a vevők igényei alapján.

La Rete Hungária Kft, Hálókészítés, háló, Füzesgyarmat, Füzesgyarmat, 20170313
Magától értetődő színek egy olasz-magyar együttműködésnél

A cég fontos hangsúlyt helyez a minőségi termékek bevezetésére, ezért szívesen támogatja a helyi sportlétesítmények felmerülő igényeit, mint a sportcsarnoki védőháló vagy a műfüves futballpálya hálói. Ezzel is hozzá kívánnak járulni a helyi sportolók teljesítményének növeléséhez, a számukra otthont adó Füzesgyarmat hírének öregbítéséhez, a település népszerűsítéséhez. Természetesen más helyi szervezeteket is támogatnak, így került többek között a Körös-Sárrét Turizmusáért Egyesület két bringóhintója tetejének felújításra. A jó kapcsolattartás a város vezetésével, a sportszakkörökkel és egyesületekkel nagyon fontos számukra. Az idén elkészült kültéri bemutató téren kívül egy beltéri bemutatóterem is van, ahol kézzel foghatóan lehet ismerkedni a hálók anyagával, meggyőződve a jó minőségű alapanyagokról. Tehát még egyszer a szlogen: „Hálók minden területre” 100% elégedettségi- és cseregarancia!