1. A konferenciák hatalma

A személyes kapcsolattartás leghatékonyabb módja, hogy rendszeresen részt veszel üzleti meetingeken. Így leszel képes arra, hogy valódi, bizalmi kapcsolatokat építs! Mindamellett, hogy új emberekkel találkozol, egymást segítve proaktív üzleti ajánlásokra is szert tehetsz.

2. Hálózatépítés másképp

Ma már léteznek olyan networking események, amelyek kifejezetten a vállalkozókat szólítják meg, több tucatnyi megvalósítható lehetőséget, kipróbált üzleti stratégiát, útmutatást kínálva. Kezdd el keresni a lehetőségeket, hiszen ott vannak körülötted! Azok, akik szeretnék kibővíteni személyes és üzleti kapcsolataikat, beindítani vállalkozásukat és gyorsan a következő, magasabb szintre lépni, ne feledjék: a szemtől-szembeni találkozók elengedhetetlenek mindehhez. Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy olyan emberekkel találkozz, akiket hasonló üzleti érdek és motiváció hajt, ha kipróbálod magad egy igazi networking konferencián.

3. Üzleti kapcsolatépítés

Ha képes vagy felismerni a személyes kapcsolatokban rejlő lehetőségeket, hamar rájössz, hogy a lehető legerősebb fegyver került a kezedbe. Csak a valódi kapcsolatok által válhatsz sikeressé a magánéletedben és szakmai téren egyaránt. Lépj ki a komfortzónádból, és kezdd el építeni a saját kapcsolati hálód!

Avidor András, networking szakértő szerint:

„Az üzleti partnerség az egyik leghatékonyabb formája az együttműködésnek. Ha valamit tudatosan csinálunk, az sokkal eredményesebb, mintha ösztönből cselekednénk. A BNI® 30 év és világszerte 180 000 tag tapasztalata mellett jelöli meg a szervezeten belüli legfőbb irányt, a jutalékmentes üzleti partnerség kialakítását. A tudatos ajánlatadás két fél esetén úgy valósul meg, hogy aki ad, az kapni is fog cserébe . A BNI® Magyarországon belül idén mintegy 7000 jutalékmentes ajánlást adtak a tagok, ezzel több, mint 6,5 milliárd forintnyi többletbevételt generálva egymásnak”.