Ön mikor volt utoljára a füzesgyarmati Fürdőben? Néhány érv, hogy felkeresse a „Sárrét Gyöngye” gyógyvizet.

Természetesen sokat hallottunk már róla, hogy a gyógyvíz a mozgásszervi, nőgyógyászati megbetegedésekre jótékony hatással bír. Azonban nem szabad elfeledkeznünk a szellemi és fizikai kimerültségre gyakorolt hatásáról sem. A mindennapi rohanásban fontos, hogy jusson idő a kikapcsolódásra is.

A gyógyvíznek számos jótékony hatása van az emberi szervezetre, s ha ez a föld mélyéről feltörő kincs itt is megtalálható, használjuk is ki! Nyugtató, görcsoldó, fájdalomcsökkentő, lazító és értágító hatású, melynek következtében a szervezet ásványianyag-összetétele is megváltozik.

Fokozza a vérkeringést, gyorsítja az anyagcserét, így testünk sok salakanyagtól is megszabadul. Mindezek által nyugodtabbak leszünk, kissé elfáradunk. A megszokott életritmus lelassul, így oldja a feszültséget, csökkenti az idegességet, az álmatlanságot, a változókori tüneteket, a magas vérnyomást és erősíti az immunrendszert.

A hétköznapokban vagy hétvégén, de keresse fel településünk kincsét, mely biztos felüdülést garantál, akár egyedül, párjával vagy családjával érkezik.

Lázár Kata