Betöréses lopásokért börtönbüntetésre ítélt férfit fogtak el a rendőrök 2017. április 6-án Sorozatbetörő, mezőberényi sorozatbetörő, Mezőberény
A rendőrség felvétele.
hajnalban, Mezőberényben. A 40 éves békéscsabai I. Zsolt ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a rá jogerősen kiszabott 2 év szabadságvesztése letöltését nem kezdte meg. Rejtőzködött a rendőrség elől, Békés megye több településén is megfordult. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei egy mezőberényi tanyán találták meg.

A tanyaépület egyik helyiségében, egy szekrény mögött alakított ki magának rejtekhelyet. A szekrény alsó részéről a hátlapot levette, a szekrény mögött a falat megbontotta. A bútor alsó ajtaján keresztül mászott be a falban kialakított búvóhelyre. A szekrény hátlapját visszaillesztette és az alsó polcra bepakolt ruhák is takarták. A rendőrök I. Zsoltot elfogását követően Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.