A békéscsabai Munkácsy Hotelben, 8-17 óra között megrendezésre kerülő képzés előadója Avidor András, a BNI Magyarország igazgatója, Magyarország legismertebb networking szakértője, aki számos kisvállalkozás mellett olyan nagyvállalatok növekedését is segítette már, mint az MKB, a CIB, a Citibank, a Shell, CIG, az Opel, a Vodafone, vagy a Telekom. Képzésein cégvezetőknek és munkatársaknak egyaránt segített abban, hogy minél eredményesebbek és hatékonyabbak legyenek munkájuk során.

A nemzetközi színvonalú békéscsabai programon még van néhány szabad hely. Most nem kell Budapestre, vagy külföldre utazni, a tudás helyben lesz elérhető.

Avidor András - bni, BNI, 20170409
Avidor András
- Avidor András a cégvezetők és munkatársaik számára készített, 11 alkalmas budapesti tréning-sorozatának eszenciáját hozza el Békéscsabára - mondta el Garzó Anita, a BNI Békés megye területi vezetője, a hír6.hu-nak. - Az előadások egyebek mellett abban is segítenek, hogy miképp lehet egy cégnél minél rövidebb idő alatt jó eredményeket elérni, valamint hogyan lehet növelni céges árbevételt évről-évre 15-20%-kal.

A program részeként Avidor András többek között olyan témákat érint, mint a sikeres szervezetek 7 alapeleme, a vezetés/vezérség témája, a csapatépítés, az embertípusok, az aktivitási terv és szervezeti ritmus, a kommunikáció és marketing, a pénzügy és kreativitás. De lesz szó networkingről, értékesítésről, franchise-ról, egyszóval mindenről, ami a sikerhez kell.

Lépj ki a komfortzónádból és hozd ki a maximumot a cégedből és a munkatársakból! Ha szeretnél a konkurenciád előtt járni két lépéssel, akkor ne hagyd ki április 25-én Avidor András békéscsabai tréningjét. 2017-ben csak ez az egy tréning lesz városunkban!

Jelentkezz MOST, és tölts velünk egy napot, ahol a Te vállalkozásod fejlesztésén fogunk dolgozni!

Jelentkezés: >>> Repülj a vadászpilótával 2017-ben