Kis Kofa Piac, Kis Kofa Piac, Mezőberény
Az érdeklődők, átutazók először egy vidám figurát látnak, akit Csoki Csabinak hívnak, és ő a jelképe a piacnak. A két vállalkozó, Károlyi Mihály, aki a Berény Édesség Bt. vezetője és Vrbovszki Zoltán a Szőttker Bt. vezetője alakították ki azt a teret, ahová az árusokat, eladókat várnak. Fedett, kulturált helyet hoztak létre, mely alkalmas arra, hogy a nyitva tartási idő alatt bárki kínálja portékáját. Az első fecske a piacon a Mifta Pékség volt, aki a szülők, gyermekek legnagyobb örömére reggelente friss péksüteménnyel várja a diákokat. Jelen van a Berény Édesség boltja is, ahol édességet és általuk forgalmazott termékeket nagykereskedelmi áron lehet megvásárolni.

A nyitás óta többen éltek már az árusítás lehetőségével, de mint ahogy hangsúlyozzák is a működtetők szeretettel várnak további érdeklődőket, hiszen a cél, hogy minél szélesebb áruféleség jelenjen meg. A Piac része a belső udvar is, mely akár parkolásra, akár egyéb rendezvény helyszínére alkalmas. Misem bizonyítja jobban, mint a 2017. május 27-én megrendezett Csoki Csabi gyermeknapja a Kis Kofa Piacon, mely ezen a napon a gyermekeké volt. A vállalkozói udvar kitűnő helyszínnek bizonyult a gyermeknapi programnak. Minden a gyermekeknek, gyermekekről szólt: rajzverseny, szépségverseny, ügyességi pálya, agyagozás és finom ebéd és természetesen a Berény Édesség - édessége. A Berényi Textil ugyanitt nyitott műhelylátogatással és népi játszóházzal várta az érdeklődőket. Sokan és sokat dolgoztak ezért a délelőttért, de a gyermekek öröme megérte. Új kezdeményezés a gyermekekért is.

Kis Kofa Piac, Kis Kofa Piac, Mezőberény

A gyermeknap elmúlt, a KIS KOFA PIAC azonban minden nap üzemel és nap, mint nap várja a városlakókat, vásárlókat, eladókat Mezőberényben a Luther u. 12-13.