A termalfurdo.hu ismét megrendezi az ország legjobb fürdője címért folyó versenyt, „Az év fürdője” online szavazást. Orosháza-Gyopárosfürdő 2016-ban az „Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában negyedik helyezést ért el, idén azonban már dobogó a cél.

Ha jártál náluk valaha és jól érezted magad, ha most tervezel hozzájuk érkezni vagy csak szimpatikus számodra fürdő, szánj rájuk egy percet, és szavazz. Már csak azért is, mert a szavazók között wellness hétvégét és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Ki ne ismerné Gyopárosfürdőt?

Az Alföld gyöngyszemeként emlegetett Gyopárosfürdő egyszerre strand, élményfürdő, gyógyfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló, gyönyörű természeti érték.

gyopárosfürdő orosháza, orosháza, gyopárosfürdő

A Gyopárosi tó és környékének lenyűgöző szépsége, a tó vizének „gyógyító ereje” lassan másfél évszázada csábítja ide a fürdőzni, gyógyulni vágyókat.

A mozgásszervi, nőgyógyászati, urológiai, bőrgyógyászati és idegrendszeri betegségekben szenvedők számára egyaránt jótékony hatással bírhat egy gyopárosi fürdőkúra. A 670 méter mélységű gyopárosi termálkút vizét 1999-ben nyilvánították gyógyvízzé. A gyógyvizet 47 fokosan nyerik ki a talajból, innen hűtik a kezeléshez éppen szükséges hőfokra: a víz 34 fok alatt gyulladáscsökkentő, míg magasabb hőmérsékleten az izmok görcsösségét oldó hatásával lehet gyógyír a panaszokra.

A gyopárosi parkfürdő a szabadtéri strandolás minden élményét biztosítja a fürdővendégek számára: a termálmedence, az úszómedence, a feszített víztükrű élménymedence és a gyermek-élménymedence szerez örömteli órákat a látogatóknak.

A parkfürdő a „vízmentes” strandsportágak rajongói számára is lehetőséget biztosít a testmozgásra: strandkézilabda- és strandröplabda pálya, valamint füves focipálya csábítja játékra őket.

gyopárosfűrdő, Gyopáros

Az élményfürdőben több mint hatezer négyzetméter tömény szórakozás, vízi élményelemek tucatjai fogadják az aktív kikapcsolódásra, az igazi, vidám családi vagy éppen baráti programra vágyó vendégeket. Kortól, nemtől, fizikai állapottól, sőt még úszástudástól is függetlenül kínálja az önfeledt, kellemes időtöltés lehetőségét.

Az év minden napján nyitva tartó komplexum három kül- és négy beltéri medencével várja a fürdőzőket – egyes napokon akár éjfélig is.

A fürdő Szaunaparkja – a maga tíz kabinjával – a régió legjobb szauna-szolgáltatója.

A szaunázással ismerkedőknek képzett szakember segít az „első lépések” megtételében, beavatja őket a szaunázás mikéntjébe, praktikus tanácsokkal szolgál és figyelmezteti őket az esetleges veszélyekre.

Gyopárosfürdő Orosháza szauna, Orosháza

Az egyes kabinok más-más problémákra kínálnak megoldást, más-más hatást érnek el a szaunázóknál. Míg a száraz finn szauna méregtelenítő, bőrfeszesítő és immunerősítő hatással bír, az aromakabin frissít, vitalizál, tisztítja a pórusokat és a légutat. A fényterápiás bioszauna a színek erejével gyógyít, nyugtat, miközben méregtelenít és relaxál. A gőzkabin pihentet, kikapcsol, de a légutak számára is nagyon hasznos. Az alapos méregtelenítésre, zsírégetésre, az izmok lelazítására vágyóknak az anyagcserét is serkentő infrakabin a legjobb választás.

Szavazz, nyerj és persze csobbanj!