Felejthetetlen élményeket kínál az idén jubiláló Szeged Szépe, amelynek főszervezője, Gera Gábor elmondta, tíz éve még maguk sem gondolták, hogy ennyire kinövi magát a rendezvény, s olyan exkluzív programokat tudnak szervezni a lányoknak, ahová nem biztos, hogy eljutnának. Idén is a július 16-i elődöntő után lesz csapatépítés, elutaznak a Ferrari-gyárba Maranellóba, a Forma 1 Magyar Nagydíjra, s az azt követő hivatalos afterpartyra is. Ellátogatnak továbbá a versenyzők a Szegedi Vadasparkba, Villányban is töltenek egy hétvégét, továbbá a Balaton Soundon is részt vesznek a 2017-es év döntőseivel.

Balaton Sound, Szeged Szépe

„Jótékonysági akciók is kapcsolódnak a Szeged Szépéhez, a mellrák elleni küzdelemben vesznek részt a lányok, mert azt szeretnénk elérni, hogy minél több fiatal rendszeresen járjon szűrésekre, de támogatjuk az ÁGOTA Alapítvány munkáját, tavaly óta pedig a Tappancs állatmenhelyet is segítjük.

Ezért is különleges a Szeged Szépe verseny, hiszen olyan hölgyek jelentkeznek, akiknek a társadalmi szerepvállalás is fontos, hogy jó ügyek mellé álljanak ki, s közösen segíteni tudjunk másokon" – részletezte Gera Gábor. Az idei, jubileumi évet kiemelten kezelik, ami megmutatkozik a versenyhez kapcsolódó programokban, s azok lebonyolításában is, hiszen ahogy a főszervező elmondta, ezzel a szépségkirálynő-választással Szeged hírnevét is öregbítik.

A gálaestet december 9-én rendezik meg az IH Rendezvényközpontban, ahol színvonalas műsorok mellett kerül majd korona a 10. Szeged Szépe szépségkirálynő fejére. A zsűri pontos összetételét Gera Gábor egyelőre nem árulta el, annyit azonban megtudtunk, hogy világhírű modellt is várnak a bírálók közé. Idén is három kategóriában díjazzák a lányokat, Szeged Szépe 2017 mellett megválasztják a legjobb modellt és átadják a fitness modell díjat is. Összességében több mint egymillió forint értékben adnak át nyereményeket, amelyek között lesz modellszerződés, portfólió és tengerparti fotózás, valamint külföldi utazás az ajándékutalványok mellett.

Szeged Szépe, Kékegyi Szimonetta
A békéscsabai Kékegyi Szimonetta 2016. szépe

Magyarország területéről bárhonnan lehet jelentkezni a Szeged Szépe 2017 versenyre, de határainkon túl élő magyar anyanyelvű fiatalok jelentkezését is fogadják, akárcsak Szeged bármely testvérvárosában élőkét, továbbá a Szegedi Tudományegyetem külföldi hallgatói is megmérettethetik magukat a szépségkirálynő-választáson. A jelentkezési határidő június 30-a, és azt is fontos tudni, hogy kizárólag az első száz regisztrációt fogadják a szervezők. A 15 és 25 év közötti hölgyek pár kattintással ITT tölthetik ki regisztrációjukat a Szeged Szépe 20177 versenyre.

A szépségkirálynő-választásról, a hozzá kapcsolódó exkluzív programokról bővebben a Szeged Szépe honlapján, illetve közösségi oldalán lehet tájékozódni. Azért is érdemes ezt megtenni, mert a jelentkezési időszakra nyereményjátékot is hirdettek, három aranygyűrűt sorsolnak ki, melynek részletei szintén a Szeged Szépe Facebook oldalán olvashatóak.