Egyes pályán a tavalyi L12 ranglistavezető Beer Jázmin, kettes pályán a Gödről átigazolt Thodory Tornagyőztes a Lendület L14 leánycsapata, tenisz, Balatonboglár, 201706
A Sarkadi Lendület lányai a dobogó legfelső fokára állhattak fel.
Lili, hármason Juhász Dorisz nézett szembe az ellenfelekkel. Jázmin első napi négy mérkőzését 7 óra alatt játszotta le. Győzelmek és vereségek, rosszullét és betegség után, mivel körbeverés alakult ki az első három helyet a szett-arányok illetve a game-arányok döntötték el. A lendület csapata mindkettőben jobbnak bizonyult a két riválisánál a Győrnél és a Debrecennél is, ennek köszönhetően a Lendület lány csapata ismét a dobogó legfelső fokára álhatott Balatonbogláron megnyerve a Vidékbajnokságot immár egy korosztállyal feljebb az L14-ben is.

Ezen felül Beer Jázmin egyéniben megszerezte a III. helyet, párosban pedig II. lett. Külön büszkeségre ad okot, hogy az egyesületi pontversenyben, mely a versenyen különböző korosztályokban elért egyéni, páros és csapateredmények által áll össze, a Sarkadi Lendület 2010 TSE Békés megye legjobbja lett, és a bajnokságon induló 49 vidéki egyesület közül a 9. helyen végzett, olyan városok egyesületeit utasítva maga mögé, mint Kecskemét, Zalaegerszeg, Szentendre, Veszprém vagy Pécs.