A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya 2017. június 29-én csalás bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vett egy 34 éves kétegyházi férfit. A gyanú szerint ő is segítette azt a társaságot, akik a nyomozás eddigi adatai szerint több cégtől csaltak ki nagyobb összegeket.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2017. június 29-én, Békéscsabán, a Szent László utcában elfogtak egy férfit. Az 52 éves T. Sándor a gyanú szerint 2017. június 16-án este ellopott egy lezárt kerékpárt Békéscsabán, az Irányi utcából.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. június 29-én 7 óra 30 perc körül előállítottak egy csorvási férfit, aki a gyanú szerint ittasan vezetett. Szarvas külterületén, a Nagyszénás felé vezető úton igazoltatták. Három pozitív légalkohol mérés után elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2017. június 29-én 22 óra körül Békésen is. A Szarvasi utcában egy férfit állítottak le, aki segédmotor-kerékpárján szabálytalanul utast is vitt. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, ezért előállították. Miután két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, elvették a vezetői engedélyét. A férfi ellen büntetőeljárás és szabálysértési eljárás is indult.