Koraszülött mentő, gyulahús, koraszülött mentő, Békéscsaba, 20170727
Dr. Fodor Zsuzsanna az alapítvány képviseletében
A mentőautó megvásárlására már összegyűlt a pénz, és a jármű szolgálatba is fog állni szeptember 30-tól – derült ki Dr. Fodor Zsuzsanna, a Koraszülött Mentőalapítvány kuratóriumi tagjának tájékoztatójából -, ugyanis a jószándékú emberek eleddig 34 millió 344 ezer forintot adakoztak össze erre a célra.

Szükség van azonban a további adományokra és segítségre is, hiszen azt szeretnék elérni, hogy minél jobb felszereltséggel rendelkezzen ez a speciális mentőjármű, és természetesen a fenntartásra és az üzemeltetésre is szükség van forrásokra.

Koraszülött mentő, gyulahús, koraszülött mentő, Békéscsaba, 20170727
Ha adakozna, ezt kell keresni
Ezúton meg is köszönte a Gyulahús Kft. értékes segítségét, amely nem pusztán anyagi támogatásban valósult meg, hanem természetbeni juttatásokban és rendezvények szervezésében, támogatásában is, valamint abban, hogy a márkaboltokban kihelyezték a gyűjtőládákat is.

A gyulai üzletben már július 4-től lehet adakozni a koraszülöttek számára, és július 29-től már Békéscsabán is hozzájárulhatnak a vásárlók és fogyasztók ehhez a nemes kezdeményezéshez.

Csizmadia Imre, a Gyulahús Kft. kereskedelmi igazgatója, mielőtt jelképesen és valóságban is lehelyezte volna Dr. Fodor Zsuzsannával a gyűjtőládát, hangsúlyozta, hogy a cégüknek fontos, hogy ilyen jellegű célokat is támogassanak, és hozzájáruljanak az ilyen nemes szándékú kezdeményezésekhez. Örömét fejezte ki, hogy a mentőautó megvásárlásához összegyűlt a szükséges forrás, és ehhez ők is hozzá tudtak járulni, de ő is felhívta arra a figyelmet, hogy szükség van a további adományokra, hiszen a megvásárolt és az ősszel üzembe helyezendő jármű felszerelése és működtetése is pénzbe kerül. A csabai márkaboltjukban július 27-én délután kihelyezett gyűjtőládával ezt a célt szeretnék segíteni.