Az országszerte jelenleg 67 műszaki szaküzletet üzemeltető hálózat első egységét 1989-ben nyitotta meg, a legelső eladott termék egy Minimat mosógép volt. Azóta rengeteget változtak a fogyasztói igények, amihez a hazai műszaki piacon 28 éve jelenlévő Euronics is folyamatosan alkalmazkodik. A fejlesztések következő lépcsőjeként augusztus 10-én a cég megnyitja 68. üzletét Békéscsabán, ahol 1 800 termékkategóriában közel 10 000 árucikk kap majd helyet.

Euronics, Euronics

„Elengedhetetlen, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezért nagy figyelmet fordítunk az innovációra az üzleteinkben is. A fejlesztések részeként egyre több helyszínen alakítunk ki nagy népszerűségnek örvendő Shop in Shop élményszigeteket. Közel 30 éve vagyunk jelen a műszaki piacon, és büszkék vagyunk rá, hogy magyar tulajdonú műszaki áruházláncként mostantól az ország összes megyeszékhelyén és számos városban, összesen több mint 48 000 m2-en nyújthatunk szakértő segítséget vásárlóinknak" – mondta Dr. Fazekas Péter, az Euronics Műszaki Áruházlánc ügyvezető igazgatója.

A békéscsabai üzlet különlegessége, hogy több élményfal is kialakításra került, így a vásárlók könnyebben férhetnek hozzá és próbálhatják ki többek között a Samsung és az LG különböző újdonságait, innovációs megoldásait és termékeit egyaránt. Az új eladótérben mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális műszaki cikket, kedvünkre válogathatunk a legmodernebb fülhallgatók, hajszárítók kávéfőzők, A+++ környezettudatos hűtőszekrények és mosógépek, laptopok, telefonok, valamint a LED, az UHD vagy éppen QLED tévék között is.

Az Euronics szakértő értékesítői augusztus 10-től várják a vásárlókat a vadonatúj üzletben. Guth Róbert, a békéscsabai üzlet vezetője elárulta, hogy a nyitási akciók a tévéktől és a telefonoktól kezdve a nagy háztartási gépekig számos termékkategóriát érintenek majd.

Nyitás: 2017. augusztus 10.

Cím: Stop Shop Békéscsaba, 5600 Békéscsaba, Szarvasi út 77.

***************

Tudta?

Közel 20 évvel ezelőtt még a katódcsöves tévék és videómagnók számítottak slágerterméknek, az Euronics felmérése szerint azonban Békés megyében egyre több a LED TV, háztartásonként pedig két tévékészülék a legjellemzőbb.

Logo, Euronics

Az internetes lakossági lekérdezésből az is kiderült, hogy Békés megyében az országos átlaghoz képest idősebbek a háztartási készülékek, ám a lakosok több mint harmadának van okostelefonja.

A békésiek fényképezőgép, laptop és elektromos borotva nélkül már nyaralni sem indulnak el. A vásárlók számára egyre fontosabb a környezettudatosság, és egyre többen élnek a csereakció lehetőségével is.