A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság 01020/4471/2017. bűnügyi számon eljárást indított fogolyszökés vétség elkövetése miatt Forrai Alexander ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves fiú 2017. augusztus 8-án 21 óra 45 perc körül a lábára helyezett nyomkövető eszközt levágta, majd a házi őrizet helyéül kijelölt Budapest II., Hárshegyi úti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott.

Forrai Alexander, keresik,  Forrai Alexander
A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozóhatóság elrendelte körözését.

Forrai Alexander körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás arcú, haja oldal felnyírt, és a feje tetején rövidre van vágva.

Utolsó ismert ruházata: szürke színű farmernadrág, sötét póló, fekete cipő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható Forrai Alexandert felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.