Miért pihent a projekt?
Lilla: Mert megszületett a kisfiam.

De a show-nak folytatódnia kell...
Lilla: De még mennyire! Ezért rávettem Petit, hogy fogjunk bele egy újabb, utazó műsorba – mert a korábbi is több állomásból állt.

Emarkt - adrenalin: Pátkai Lilla és Dj Hlásznyik, dj hlásznyik, emarkt, adrenalin roadshow, pátkai lilla, Békéscsaba, 20170817
Lilla és Peti az eMARKT frontánál (galéria)

Mit történik a 90 perc alatt?
Lilla: Miután nyolc év teniszezés után a szögre akasztottam az ütőt, majd elkezdtem aerobikozni, és ezzel párhuzamosan a Szegedi Tudományegyetemen megszereztem a gyógytornász diplomát. Az ott megszerzett tudást szerettem volna kamatoztatni, ezért kreáltam egy saját edzésformát, aminek – nem véletlen – az Adrenalin nevet adtam. Az egyetemen a törzsizmok rabja lettem, és ez az órámban is megmutatkozik. Az Adrenalin tréning nem más, mint egy csipetnyi aerobik, jókora adag testúlyterheléses mélyizom erősítés és néha egy kis bokszolással, rúgásokkal durvítjuk az amúgy sem könnyű edzést :) Egy 90 perces edzés nagyon kemény... főleg, hogy a testsúlyunkkal „játszunk". Éppen ezért nagy felkészülést igényel részemről és kitartást a résztvevőkéről :)

Csak nőket vártok?
Peti: Nagyon fontos, hogy ezt az edzés nemcsak nőknek szól, hanem a férfiaknak is!

Noha nem biztos, hogy a pasasoknak jobb az állóképességük. Majd' kihagytam: ti hol találkoztatok egymással?
Lilla: Azt tudni kell, hogy kezdetben a kísérőszámaim felvételről szóltak, majd egyszer hallottam Petit zenélni, és nagyon megtetszett. Idővel fuzionáltunk.

Emarkt - adrenalin: Pátkai Lilla és Dj Hlásznyik, dj hlásznyik, emarkt, adrenalin roadshow, pátkai lilla, Békéscsaba, 20170817
(még több kép)

Milyen hangszeren tolod Peti?
Peti: Csak Dj vagyok.

Ja... „csak". Mi a műfaj?
Peti: Modern elektronikus és house zene – 90 percig, megállás nélkül.
Lilla: Egy nagyon intenzív foglalkozásról van szó, amit persze nem kötelező végigcsinálni. Ez egy kihívás.

A kihívás másfél órája. Mekkora létszámra számítotok?
Lilla: 90 perces edzés tényleg brutális... Ilyen helyzetben két dolog tud motiválni: a szuper zene, amelyről Peti gondoskodik, és a tömeg húzóereje! Ha látod, hogy a társad még akkor is lenyom két fekvőt, ha már nincs száraz hely a pólóján, akkor te is belerakod, ami benned maradt :) Ezért reméljük, hogy minél többen leszünk, hogy segítsük egymást! De ha konkrét létszámot vársz tőlem, akkor elárulom, hogy Petivel az „álom létszámunk" a 200 fő. Vagy még több :)

Emarkt - adrenalin: Pátkai Lilla, Szász Balázs és Dj Hlásznyik, emarkt, Békéscsaba, 20170817
Szász Balázzsal, eMARKT munkatársával (galéria)

Beugrós? Vagy pénzről ne beszéljünk?
Lilla: Dehogynem! 1. 500.- HUF, de a belépő többkomponensű: ugye alapvetően van a 90 perces tréning, ami egyben tombolajegy is, illetve tartalmazza az ebédet...

Bááá... amit letornáztok, nyomban vissza is szerzitek?
Lilla: Kelleni fog pótolni az energiát :) De több fajta étek közül lehet választani: húsmentes, húsos, erősebb húsos.

Mondjuk a CsabaParkban minimum ezerötszáz a kaja.
Lilla: Ugye-ugye. Azonfelül Vozár Attila ultramaratonista világbajnok is megtisztel bennünket; együtt tornáznak velünk. (A teljes programot lásd a cikk alján!)

És akkor megérkeztünk az eMARKTba.
Lilla: Nagyon megtisztelő volt, hogy a Tesco áruházban nemrégiben nyitott eMARKT műszaki áruház a rendezvényünk mellé állt. Három LCD tévével szponzorálja a programot, amelyeket a tombolán meg lehet nyerni. Petivel hetek óta gyűjtjük az értékes tombola nyereményeket, amiket kisorsolhatunk. Tehát óriási bulit csapunk!

Nem mellesleg, az eMARKT több sportrendezvényt is motivál. Legutóbb például a 12 órás futóversenyen lett gazdagabb 1-1 televízióval a női és a férfi verseny 1. helyezettje.

***

Névjegyek:

Pátkai Lilla: Végzettségét tekintve gyógytornász, a Szegedi Tudományegyetemen diplomázott, majd kisfia születéséig a Dr. Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet intenzív és neurológia-stroke osztályán dolgozott. A sport szeretete a versenysportból adódik, nyolc évig teniszezett. Amikor ezt abbahagyta, akkor alakformáló és 90 perces táncos step aerobik órákat tartott, hogy a mozgás iránti vágyát kielégítse, 12 éve tart fitnesz tréningeket a békéscsabai Bajza utcai központban.

Adrenalin roadshow plakát2, adrenalin roadshow, Békéscsaba, 20170817

Hlásznyik Péter: 1996-óta áll a kereskedelmi rádiók és a diszkók keverőpultja, mikrofonja mögött. 2000 óta a Csaba Rádió csapatát erősíti. 2002-ben ott indult Party-mix nevezetű rádiósműsora, amely már több mint 35 frekvencián hallható rendszeresen. Olyan nevekkel is dolgozott már együtt, mint Sterbinszky, Hamvai PG, Kontor Tamás stb. Nem rég jelent meg harmadik hivatalos TV-s videoklipje, Need címmel, mely rotációban forog egyes zenei TV csatornákon és kereskedelmi rádiókban is. MAHASZ Dance Toplistás zenék és többszázezres nézettségű zenék fűződnek a nevéhez. 2010-ben a TopDJ.hu országos top 100-as listáján a 34. lett. Külföldi, hazai, club, valamint fesztivál fellépések is szép számmal állnak mögötte. A Facebook-on több mint 7600-an követik.

És a Need: