A Beer Jázmin, Thodory Lili, Juhász Dorisz alkotta Lendületes csapat elsőként a Debrecen csapatával küzdött meg. Az egyénik után szükség volt a párosra is, amit simán nyert a Beer Thodory páros. Következett a budapesti Pasarét csapata, akik ellen a három egyéni után már nem volt szükség a párosra. A harmadik csoportellenfél a szintén budapesti Fortuna csapata volt, ahol az egyes pályán Beer Jázminnak sikerült két szettben megvernie a ranglistán előtte álló Puskás Nikolettet, a kettes és hármas pályán Lili és Dorisz hozták a kötelezőt, így a Lendület csapata vereség nélkül jutott a döntőbe, ahol az MTK csapatával kellett megküzdeniük.

Lendüle, tenisz, Zalaegerszegi OB, 201708

Az egyénik sajnos nem úgy sikerültek, mint ahogyan várhatóak lettek volna, egyes pályán Jázmin a későbbi magyar L14-es bajnok ellen simán kikapott, kettes pályán Lili jóllehet nyert, de vesztett egy szettet, Dorisz pedig két szettben kapott ki ellenfelétől, akit legutóbbi találkozásukkor legyőzött, így már matematikai esély sem maradt a győzelemre. Azonban ok nem volt a búslakodásra, hiszen a dobogó második fokára állhattak.

Harmadik napon a csapatmeccsek fáradalmaival a tagjaikban kezdték a lányok az egyéni és páros versenyszámokat, ahol egyéniben Dorisz az első körben kikapott az első kiemelttől, Lili a 16 között búcsúzott, míg Jázmin a negyeddöntőig jutott. Párosban mindenki meglepetésére a Beer-Kántor duó az elődöntőben legyőzte az első kiemelt Bartha-Szabanin párost, így a döntőbe jutottak. A hatodik napi versenyzés után a fáradtan és kimerülten lejátszott döntőben alulmaradtak, viszont a magyar bajnokságon megszerezték a második helyet.