Békéscsabán, a Féja Géza utcában 2017. szeptember 8-án, 13 óra 45 perc körül összeütközött egy személyautó és egy kerékpárral közlekedő férfi. A balesetben a biciklis elesett és könnyebben megsérült.

Gyula külterületén, 2017. szeptember 8-án, 19 óra 20 perc körül egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy útszakaszt lezáró drótkötélnek. A motoros elesett és súlyosan megsérült.

Békéscsabán, az Árpád sorról 2017. szeptember 8-án 9 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Teherautót vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2018. február 4-ig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 27 éves férfit a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2017. szeptember 9-én 0 óra 30 perc körül Sarkadon. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a férfit a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. Az újabb két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a férfi vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu