Az idei Madzagos színházbérletünk „főszereplője" a három előadást bemutató Veres1Színház társulata lesz, akiknek hitvallása a minőségi szórakoztatás, melyet a korábbi években a békési közönségnek többször is bebizonyítottak már.

Ez alkalommal a színház a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.), a Madzagos bérlet első előadásaként, 2017. november 16. (csütörtök) 19:00 órától Vajda Katalin „Anconai szerelmesek" című zenés vígjátékát állítja színpadra. A mókás történetben ötvöződnek az olasz vásári komédiák hagyományai a magyar humorral, mindez a hetvenes évek legismertebb olasz slágereivel kísérve. A darabot előadó kiváló színészek többek között: Fésűs Nelly, Dósa Mátyás, Zorgel Enikő és a békési származású Steinkohl Erika is.

2018. februárjában egy különleges kétrészes bűnügyi társasjátékkal, Paul Pörtner: Hajmeresztő című darabjával igyekeznek meghódítani a nagyérdemű közönséget. Amióta színház van a világon, minden nézőben felmerül olykor a vágy, hogy beleavatkozzon a színpadi cselekménybe. Ezt most Önök is megtehetik! Ráadásul fergeteges színészi alakításokat és kacagtató poénokat is kaphatnak. Kell ennél több egy szórakoztató estéhez?
Március hónapban Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood című fergeteges vígjátékával zárul a bérletes előadássorozat, melyben legnagyobb örömünkre Esztergályos Cecília Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt is láthatjuk a békési színpadon.
Bérletár: 7.500 Ft/3 előadás *; **
A bérlet megvásárlásával nyereményjátékon vehet részt, amellyel visszanyerheti bérlete árát. A játékban való részvétel feltétele egy nyereményszelvény kitöltése az információs pultnál. A nyereményjáték vége 2017. november 10. A szerencsés nyertest telefonon értesítjük.
Jegyárak/előadás: 2.700 Ft; 3.200 Ft; 3.700 Ft
Október 16-ig akciós jegyvásárlási lehetőség, az Anconai szerelmesek című előadásra! Minden ülőhelyre egységesen 2.700 Ft-ért vásárolhatja meg belépőjegyét!
Váltsa meg bérletét a legkedvezőbb áron a legjobb ülőhelyekre és még nyerhet is vele!
* A bérlet névre szól, de ajándékozható és átruházható. A bérlet készpénzre nem váltható.
** A 2017. évi előadások pontos időpontjáról, legkésőbb a jelzett hónap előtt egy hónappal, a kulturális központ a bérletvásárló által megadott elérhetőségére tájékoztatást küld.
Bővebb információ: molnar.maria@bekesikultura.hu; 20/400-2338
Helyfoglalás: 66/411-142/16; jegy@bekesikultura.hu
A helyfoglalás legegyszerűbb módja az online foglalás, melynek elindításához kérjük kattintson ide.