Az RTL Klub Válótársak című sorozatában Stohl András az egyik elvált férfit alakította – idézte fel a Blikk.

Tervezett a színésszel a csatorna, már meg is kezdték a jövő nyári forgatások előkészítését, amikor Stohl András távozott.

A lap forrása szerint sok embert haragított magára, hiszen a történet szerint a sorozat három elvált férfi mindennapjairól és az újrakezdésről szól, egyikük távozása a sztoriból azt jelenti, sok mindent kell újratervezni.

Blikk szerint több forgatókönyv is felvetődött, a Válótársak azonban licenc alapján készül, a holland RTL sorozatának átvétele.

Ilyen rövid sorozatban nehéz egy főszereplőt helyettesíteni másik színésszel, így előfordulhat, hogy Stohl András miatt kútba esik a negyedik évad.

A tervet nem befolyásolja egyetlen szereplő bármely okból való távozása, a harmadik évad hamarosan adásba kerül, a negyedikről még korai lenne beszélni – közölte az RTL Magyarország.

Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes hozzátette, hogy a Válótársak egy adaptáció, az eredeti formátum más epizódszámokkal volt látható, így felesleges összehasonlítani a hazai változattal.

Az eredeti formátum negyedik évada nem volt annyira sikeres, ezért a magyar RTL a negyedik évadról később dönt. "Erről Stohl Andrást is tájékoztattuk az átigazolása előtt" – közölte.

Stohl András a Blikknek azt mondta, azt leírni butaság lenne, hogy nélküle foroghat a negyedik évad.

Pedig munkaadója, a Tv2 szerint van erre esély. "Amikor Stohl András átigazolt a Tv2-höz, döntést hozott. Focis hasonlattal élve nem lehet egyszerre a Fradiban és az Újpestben is játszani" – közölte a csatorna sajtóosztálya.

Forrás: hvg.hu