A viadalra 11 ország közel 1000 versenyzője adta be nevezését három korcsoportban, show bot , show pom-pon, tradicionális bot és pompon, zászló, mix, mace, drums kategóriákban, szóló, duó/trió, mini és csapat formációkban. A berényi lányok a helyszín közelsége mellett a nemzetközi színtéren való versenyzési rutin és tapasztalatszerzés céljából utaztak a versenyre. Az együttes 14 versenyzővel 9 versenyszámban indult a nívós nemzetközi megmérettetésen, ahol egy arany, egy ezüst és két bronzérmet és több értékes helyezést érdemeltek ki. Minden elismerés a lányoké, akik kitartó munkával, tanulás mellett érik el remek eredményeiket. Köszönet illeti a felkészítőket, Mezeiné Szegedi Erzsébet, Molnár Zsuzsanna oktatókat és köszönet a segítőknek, szülőknek és támogatóknak. Az együttes hosszú évek óta szerepel eredményesen nemzetközi, országos versenyeken, és utánpótlás nevelésüknek köszönhetően ma már a fiatalabb korosztály is dícsekedhet mindezzel.

Mezőberény ezen a hétvégén jól szorított a csapatnak és izgult a sikeres szereplésért, hiszen az eredmények emellett szólnak.

EREDMÉNYEK:

Csatári Bettina – Gyebnár Viktória junior duó/trió botos kategóriában I. hely

Junior csapat tradicionális botos kategóriában II. hely

(A csapat tagjai: Csatári Bettina, Gyebnár Viktória, Bárdi Regina, Szota Szantia, Fekete Natália, Gyarmati Krisztina, Simcsik Mónika, Braun Noémi, Fekete Barbara, Kovács Nóra Lili, Mester Gréta).

Junior mini-formáció (Csatári Bettina, Gyebnár Viktória, Bárdi Regina,Szota Szantia, Fekete Natália, Gyarmati Krisztina, Braun Noémi) III. helyezés,

Bárdi Regina – Fekete Natália junior duó/trió botos kategóriában III. hely

Gyebnár Vikória junior szóló botos kategória 5. hely,

Bárdi Regina junior szóló  botos kategória 7. hely,

Kara Lina cadet szóló botos kategória 9. hely,

Simcsik Mónika szenior szóló botos kategória 11. hely,

Kara Lina – Korcsog Lili Andrea - Fehér Viktória cadet duó/trió botos kategória 11. hely