Kinek ismerős a helyzet, amikor este az egész napos munka után végre lehajtja a laptopját, aztán az ágyban előveszi a táblagépét, hogy játsszon még egy kicsit vagy végigpörgesse a Facebookját, végül pedig a telefonján néz rá még egyszer az emailjeire, csekkolja a másnapi időjárás-előrejelzést és ellenőrzi, be van-e állítva reggelre az ébresztő? Valljuk be: sokunknak.

Egy magára valamit is adó vállalkozás pedig nem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja a 21. század változásait, akkor sem, ha amivel foglalkozik, sokkal inkább kötődik hagyományokhoz, tradíciókhoz.

Így van ezzel a mezőberényi Famíliatészta Kft. is.

Kovácsné Nagy Krisztina marketingvezető elmondta, hogy – hazai gyártók között egyedülálló módon – cégük nyár folyamán vezette be a teljes kiőrlésű durum tésztát, de itt még nem álltak meg az újításokkal: egy innovatív termék innovatív marketingkommunikációt kíván, mely egy mobil applikáció formájában ölt testet.

Aki letölti a Famíliatészta alkalmazást, hetente gazdagabb lesz egy recepttel és sok más egyéb hasznos és új információval, melyek segítségével hétről hétre finom és egészséges ételeket varázsolhat családja asztalára. Október 19-én pedig elindul az apphez kapcsolódó nyereményjáték is, mely egészen karácsonyig tart és melynek fődíja egy városi kerékpár – mert az egészséges életmódhoz a testmozgás is hozzátartozik, ugyebár.

És aki kedvet kap az egyik recepthez, azonnal meg is rendelheti az ahhoz szükséges tésztát (vagy akár jó előre még többet a tucatnyi termékből), ráadásul a 12 óráig leadott rendeléseket a Famíliatészta Expressz másnap, akár ingyen házhoz szállítja.

Okostelefonunk nélkül egy tapodtat sem mozdulunk. Onnan tájékozódunk menetrendről, időjárásról, nyitvatartásokról, onnan intézzük utalásainkat, foglalásainkat. Eljött az idő, hogy ne csak menet közben, hanem otthon, a konyhában is hű társunk legyen. Töltsd le az applikációt, válogass a receptek közül, rendelj, és amíg megérkezik a tészta, játssz. Az alkalmazás Famíliatészta néven az Apple Store-ban és a Play Áruházban is elérhető.