Sasa jelenleg a Kecskeméti Röplabda Club (KRC) vezetőedzője; elmesélte, miután kiderült, hogy Békéscsabán tovább nem számítanak munkájára, a hírős város sportemberei azonnal megkeresték. Nem mellesleg több nemzetközi felkérést is kapott: többek között Romániából, Görögországból, sőt hívták vissza Szerbiába is.

Miért döntöttél Kecskemét mellett?
Nem akartam egy külföldi csapatban az 5. helyért harcolni, hanem kifejezetten egy döntős pozíció motivált: a bajnoksági és kupadöntőt akartam játszani. Így nyaralás helyett 7-8000 kilométer tettem meg, mire az általam elképzelt csapat összeállt.

Sasa Nedeljkovic, Sasa Nedeljkovic, 20171018
Sasa
Hogy szerepelt eddig a KRC?

Négy győzelem, egy vereség van mögöttünk.

Könnyen átálltál a női játékról a férfira?
A röplabda alapjai ugyanazok, a mentalistás azonban más.

Mennyi időt írtál alá?
10 hónapot.

Hogy érzed magad?
(Nagyot sóhajt.) Tudjuk, Békéscsaba röplabdalázban ég; ilyen nincs sehol Magyarországon. A szurkolók kapnak egy extra adrenalint. Én is akkor tudok a legjobban produkálni, ha teher alatt vagyok. Most is minden reggel az motivál, hogy a játékosaimat a legmagasabb szintre képezzem ki.

Milyen érzés volt a lelátóról követni a derbit?
(Ismét sóhajt.) Hááát... ahogy újra beléptem a csarnokba... még mindig éreztem a munkaillatot... azt a rengeteg munkát, amit az utóbbi két évben közösen végeztük a csapattal. Jó volt találkozni az ismerősökkel, a szurkolókkal, nagyon pozitívan éltem meg ezt az újratalálkozást.