Georgina Rodriquez előrébb járt a terhességében, mint azt a nyilvánosság gondolta és nagy meglepetésre vasárnap életet adott Cristiano Ronaldoval közös kislányának, Alana Martinának.

A pici a madridi Quiron Universal Kórházban jött világra és a futballsztár állítólag nem hagyta ki negyedik gyermeke születését, apás szülés volt. Ronaldo nem sokkal az örömteli pillanat után pedig már telefont is ragadott, hogy rajongóinak is beszámolhasson a gólyahírről:

“Megszületett Alana Martina. Georgina és Alana is kitűnően vannak. Nagyon boldogok vagyunk!” – írta Instagram oldalán, mely bejelentéshez természetesen járt egy családi fotó is. Bár az anyja ölelésében pihenő újszülött egyelőre nem debütált a közösségi oldalon, a boldog pár és a sportoló idősebbik fia, Cristiano Jr. boldog mosolya mindent elárul.

Egyetlen dolog homályosítja el csupán a szerelmesek boldogságát, mégpedig a szülés előtt pár órával megjelenő rágalom, amit egy valóságshow szereplő, bizonyos Natacha Rodrigues tárt a nyilvánosság elé. A nő szerint Ronaldo megcsalta gyermeke anyját vele idén márciusban, melyre eddig nem reagált érdemben, sem Cristiano, sem a sajtósa, bár késlekedésünk érthető.

A sportoló legidősebb fia, Cristiano Jr. 2010-ben született meg a pletykák szerint egy pincérnőtől, ikreit pedig, Mateót és Evát egy Amerikában élő béranya hozta világra júniusban.

Forrás: hirado.hu