A hölgyeknek millióféle termék közül lehet válogatni, ennek ellenére – vagy talán éppen ezért – nem is olyan egyszerű. Apukák, férjek, barátok, szeretők, barátnők: hadd segítsünk most önöknek egy kicsit!

A varázsszó: szépség.

Hát létezik olyan nő, aki ne vágyna rá? Létezik olyan nő, aki reggel, amikor belenéz a tükörbe, azt mondja: minden úgy tökéletes, ahogy van?

Megsúgom: nincs.

 

Valnerovicz Erika - szépségszalon, Valnerovicz Erika, Mezőberény, 20170509
Valnerovicz Erika

 

Korábbi írásainkban már bemutattuk a mezőberényi szépségszalont, ahol – a megyében egyedülálló módon! – a széles körben elterjedt kozmetikai kezelések mellett lehetőség van lézeres szőrtelenítésre, visszérkezelésre és arcfiatalításra egy olyan géppel, melynek kedvéért a nők hajlandóak átutazni a fél országon, csak mert tudják: ez valóban hatásos.

- Szépséget, egészséget kapni mindig öröm – mondja Valnerovicz Erika tulajdonos. – Az idő mindnyájunkon nyomot hagy és kevesen vannak, akik ebbe szó nélkül beletörődnek. A hölgyek szívesen vesznek minden olyan módszert, amivel az öregedést picit lelassíthatják vagy legalábbis kevésbé látványossá tehetik. A mi gépünk segítségével ez nem csak álom, még csak nem is luxus, mégis igen látványos, legyen szó akár végleges szőrtelenítéséről, akár arcfiatalító- vagy visszérkezelésről.

- Arra gondoltunk, az ünnepek közeledtével megkönnyítenénk a férfiak dolgát: szalonunkban ajándékutalvány kapható már ezer forinttól. Nincs az a hölgy és nincs az a korosztály, amelyik ne örülne neki, ne tudná felhasználni, hiszen a már említett lézeres kezeléstől kezdve a leghétköznapibb kezeléseken át a nálunk forgalmazott termékekig mindenre beváltható, és egészen 2018. december 31-ig felhasználható. Ezzel egyszerűen nem lehet mellényúlni.

Uraim, irány tehát Mezőberényben a Hősök útja, hogy lányuk, feleségük, szeretőjük, barátnőjük mosolya valóban őszinte legyen az ajándék láttán.