Keresi a rendőrség a 17 éves Járomi Bencét, aki december 23-án hajnalban tűnt el Szolnokon, mikor egy buliból hazafele tartott.

A Blikk azt írja, a fiúnak a Tisza-parton veszett nyoma, barátaival egy ott lévő szórakozóhelyen voltak bulizni 22-én, ahonnan hajnali 1 körül indultak haza. A fiú egy barátja a lapnak elmondta, távozóban látták, ahogy Járomi Bence egyedül, magába mélyedve elindul a híd felé, és oda is kiáltottak neki, hogy nem csatlakozik-e hozzájuk, de nem válaszolt.

Eltűnt, eltűnt, Járomi Bence A pár perces sétára lévő hídhoz viszont már nem érkezett meg, az ott várakozó fiatalok már nem látták, és utólag az is kiderült, hogy a fiú aznap rossz hangulatban volt.

A fiút telefonja azóta ki van kapcsolva, és a közösségi oldalára sem jelentkezett be. A rendőrség körözést adott ki, és keresőkutyákkal fésültették át a környéket.

Turi László, a szolnoki Életjel Mentőcsoport vezetője azt mondta, a Tisza-part ezen része egy veszélyes szakasz, tele van aknákkal, most pedig a Tisza éppen árad, a vízszint egyre emelkedik. Az első keresés nem járt sikerrel, most a rendőrök megpróbálják bemérni a telefonját, illetve elemezni a környéken készült kamerafelvételeket.

Forrás: hvg.hu