Mi történt? Mi történ?

Csak annyi, hogy a Magyar Autóklub Dél-Alföldi Regionális Szervezete megtartva a korábbi jó szokását: az idei évben is elismerte és jutalmazta a közlekedési területen legkiemelkedőbb szakmai tevékenységet végző Békés megyei rendőrök munkáját.

 

Rendőrök a kapitányság előtt, rendőrség, Békéscsaba, 20171229
Beindult az élet (galéria)

 

A közlekedési flash mob

első etapja a már fentebb említett karos forgalomirányítás volt, amikor is megáll az élet, mert még a legeszesebb KRESZesebbek is ad hoc mattot kaptak. Legalábbis egy pillanatra. Nem beszélve a tilosban botorkáló, majdnem palacsintává lapuló sajtóról (természetesen ebben én is érintett vagyok), hogy egy használható kép érdekében képesek bemenni az dzsungelbe, és a szerkesztőért akár vállalják a másnapi szalagcímet: kiváló kollégánk hősi halált halt… (Sic!)

 

Karos forgalomirányítás, rendőrség, Békéscsaba, 20171229
Valószínűleg sokan a KRESZ-kötetet kezdték el lapozni az elméjükben (képek)

 

Azt követően Szikszai István,

a Magyar Autóklub Békés Megyei Szervezetének békéscsabai csoportjának elnöke és Szudár László, az Autóklub Békés Megyei Szervezetének országos küldötte átadták az elismeréseket Gonda Zsoltnak és Szabó Lajosnak (teljes titulus, szolgálati hely és a többi lejjebb!).

A Magyar Autóklub minden évben, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság javaslata alapján jutalmazza a közlekedési szakvonalon kiemelkedően tevékenykedő rendőrök munkáját, mondta Szikszai István.

 

Autóklub díjazza a rendőröket, rendőrség, Békéscsaba, 20171229
Gonda Zsolt (b), Szabó Lajos, Szudár László és Szikszai István (galéria)

 

És a díjazottak:

Gonda Zsolt címzetes rendőr főtörzszászlós, a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályán balesetvizsgáló. Elmondta, 1996-ban szerelt fel, két évvel később már a közlekedési szakterületen dolgozott.

Szabó Lajos rendőr százados, a Szeghalmi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztály vezetője. 2003-ban szerelt fel, és két esztendeje alosztályvezető.

S mivel annál hülyébb kérdés is ilyenkor nem létezik, hogy a kollégák mivel érdemelték ki ezt a szép elismerést, így ezt nem kérdeztem meg.

B.Ú.É.K.!!!!!!

 

Forgalom - bartók béla úti kereszteződés, rendőrség, Békéscsaba, 20171229