A közelmúltban röppent fel a hír, amelyet a BGR is megosztott a netes közösséggel, hogy egyes Galaxy Note8 használók furcsa akkumulátor-problémát tapasztaltak. Miután teljesen lemerült az akkumulátor, a készüléket nem lehetett többé feltölteni. A Samsung is elismerte, hogy kapott néhány bejelentést, de ahhoz, hogy tájékoztatást tudjanak adni, részletesebb információkkal kellene rendelkezniük az eszközökről. Ezzel együtt biztosak abban, hogy csak néhány készülék érintett.

És ez az, amit el is kell hinnünk, lévén a Galaxy Note8-ból már több millió példány talált gazdára, és ha komoly gondok lennének az akkumulátorral, arról már sokkal korábban és sokkal többet hallottunk volna.

Egyelőre nem tudni, mi okozza a gondot, de legalább a testi épségre nem jelent veszélyt, ugyanis az akkuk nem gyulladnak ki, nem robban fel a telefon. A Samsung már bebizonyította, hogy megszívlelte a Galaxy Note7-leckét, hiszen azóta már sok készüléke megjelent, és nem lehet robbanó akkukról hallani.

Az érintett telefonokat kicserélik a Samsungnál, és a Note8-használóknak azt javasolják, hogy amíg nem érkezik a megnyugtató magyarázat és javítás, ne merítsék le teljesen a telefonjukat.

Forrás: hvg.hu