Szigeti Csaba, a városi sport csoport vezetője köszöntőjében elmondta, a Kopp Export-Import Kft. immár harmadik éve névszponzora Békéscsaba legeredményesebb sportegyesületének, a Békéscsabai Atlétikai Clubnak.

 

Eperjesi László, Márton Anita és dr. Ferenczi Attila, márton anita, Békéscsaba, 20180104
Máton Anita, a jobbján Eperjesi László tréner, a balján dr. Ferenczi Attila (képek)

 

Egy klub életében nagyon fontos,

húzta alá dr. Ferenczi Attila elnök, hogy ragyogjanak a versenyzők, és természetesen az is, hogy kik állnak mögöttük – amely ugye elengedhetetlen, mert az atlétika nem TAO-forrásokból működik.

Tóth Sándor mesteredző rövid összegzőjét így kezdte: fantasztikusan csodálatos év volt a 2017-es.

 

évindító - a kopp bac, KOPP Békéscsabai AC, Békéscsaba, 20180104
Apáti Bence (b), Kovács Barbara, Bogdán Annabella, Pavuk Tíra,
Gregor László (szakállban és takarásban) és Szebegyinszki Richárd (galéria)

 

Hozzátette, jó néhány sportklub szinte csak a hazai eredményekkel domborít, s azokat teszi a kirakatba. Zárójelben megemlítette, tavaly az országos versenyeken 25 aranyat... és összesen 57 érmet gyűjtöttek. Természetesen többek között mesélt a londoni csabai csodagyárosokról –

Márton Anitáról, Baji Balázsról is.

Majdan Czeglédi Katalin marketingvezető az évközben történő nagyobb, tömeges békéscsabai rendezvények (Nemzetközi Sportgála, Szupermaraton, Forg-Tech Kupa és a Szilveszteri Futógála) népszerűségét emelte ki.

 

évindító - a kopp bac: tóth sándor, KOPP Békéscsabai AC, Békéscsaba, 20180104
Tóth Sándor, jobbról mellette Kopp Szilárd (galéria)

 

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk,

jelentette ki Hegedűs Sándor, az AutóMobil Körös Kft. márkakereskedés vezetője, hogy az összes csabai eseményen jelen tudunk lenni, és az én személyes szerencsém pedig az, hogy eddig egyiken sem indultam el. És abban is nagy szerencsénk van, hogy a Volkswagen hatalmas súlyt helyez a sport támogatására.

Beszéde végén Hegedűs Sándor hivatalosan is átadta az új autó kulcsát Anitának (amit már amúgy karácsonykor megkapott); s végül az összes vendég lesétált megcsodálni a sportoló új verdáját.

 

Márton Anita és Hegedűs Sándor, márton anita, Békéscsaba, 20180104
Anita, Hegedűs Sándor és maci

 

– Anita, korábban milyen kocsid volt? – kérdeztem Anitát.
– Egy 11 éves Škoda Fabia.
– Nem baj, családban marad.

(Ugyanis a VW-n kívül a Škoda másik márkája az AutoMobil Körös Kft.-nek)


***


És egy kis PR a PR-ban:

Hazánkban az elmúlt években a sport területén megindult fejlődés és átláthatóbb rendszer jó alapot ad a további fejlődésre, melyhez a maga módján a Volkswagen márka is hozzá kíván járulni. Ez a legjobban az egyes klubok és a helyi márkakereskedések között kialakított flotta-használati megállapodások révén tud megvalósulni, melyen keresztül jól összekapcsolható a helyi csapat népszerűsége és a térségben működő Volkswagen márkakereskedés piaci jelenlétének erősítése.

 

Pató istván, Márton Anita és Hegedűs Sándor, márton anita, Békéscsaba, 20180104
Pató Istvánnal, a márkakereskedés tulajdonosával

 

Ez a rendszer az elmúlt években már Békéscsabán is kiválóan működött és működik az AutoMobil Körös, valamint a hazai bajnok röplabda csapat illetve a labdarúgó csapat támogatásán keresztül. A klubok támogatása mellett most a Volkswagen békéscsabai márkaképviselete komoly lehetőséget lát a Békéscsabai Atlétikai Club és a kiváló atléta

Márton Anita támogatásában.

Az eddig átadott flottában nagyrészt a komfortos, biztonságos és gazdaságos Volkswagen Golf Sportsvan-ek találhatók meg, és most is ezzel a Volkswagennel segíti a márkakereskedés Márton Anita felkészülését és versenyzését. A megállapodás egy évre szól, de a márka gyakorlata szerint ez jó kiindulást jelenthet a hosszú távú együttműködésre.

 

Márton anita és a kopp bac, márton anita, Békéscsaba, 20180104
MINDENKI