Meghalt a rákoskeresztúri lövöldözés másik áldozata is, egy 21 éves fiatal édesanya - írja az ATV24.hu értesüléseire hivatkozva.

Mint arról korábban már beszámoltunk, szombatról vasárnapra virradó éjszaka lövöldözés történt a főváros XVII. kerületében egy Újlak utcai házban, ahol a támadó lelőtt egy férfit, aki a helyszínen meghalt. A fegyveres, bizonyos Cs. Norbert ezt követően a lakásban lévő nővel, volt párjával kiment az utcára, őt is meglőtte, majd saját magát is. A támadót és a nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de Cs. később belehalt sérüléseibe.

Az ATV most azt írja, a nő hétfőn délelőtt vesztette életét. A támadásnak így már három áldozata van: a kisgyermekes anya és párja, illetve a támadó, aki magával is végzett.

Úgy tudni, hogy a nő korábbi párja, Cs. Norbert nem tudta feldolgozni, hogy a nő egy munkatárásával kezdett új életet, ezért rájuk támadt. A férfi azonnal lelőtte a nő párját, mire É. Vivien a gyerekkel együtt menekülni kezdett. A kislánynak nem esett baja, a Heim Pál Gyerekkórházba vitték megfigyelésre, ahonnan először nevelőszülőkhöz kerül.

Forrás: hvg.hu