Hozzáfűzte, nagy előny, hogy a Kodolányi épületében működik az intézmény 48 fős kollégiuma is, így a leendő diákoknak sem a drága albérletre, sem a közlekedésre nem kell költeniük. Mi több, a kornak megfelelő informatikai park folyamatosan fejlődik (a wifi ingyenes).

 

Felsőoktatási kavalkád a kodolányin: malatyinszki szilárd (j), kodolányi, Orosháza, 20171117
Dr. Malatyinszki Szilárd tájékoztat - a balján Dr. Szabó Péter rektor

 

Továbbá nappali,

levelező és távoktatás is lehetséges a főiskolán; és 16 olyan duális partnerük van, akiknél a hallgatók 82 ezer forintos bérrel el tudnak helyezkedni.

92 százalékos a diploma átvételét követően, és 63 százalékos a saját szakmájában az elhelyezkedési arány, amely egyedülálló ebben a térségben.

 

Felsőoktatási kavalkád a kodolányin - diákok, kodolányi, Orosháza, 20171117

 

Azonfelül a lemorzsolódás, folytatta, vagyis akik idő előtt fejezik be a képzést: 3 százalék alatti, míg átlagosan a felsőoktatásban ez 30 százalék körüli.

Nyugodtan hívhatnak osztályfőnöki órákra, húzta alá Dr. Malatyinszki Szilárd, szülői értekezletekre, nyílt napokra, ahol tájékoztatást adok. (emailcím: mszilard@kodolanyi.hu)

A milyenek az intézménnyel kapcsolatos visszajelzések?,

kérdésemre elmondta, örülnek, hogy a Kodolányi egy újabb színfolt a felsőoktatási palettán, és főleg annak, hogy mi is célként jelöltük meg a Békés megyei fiatalok itthon maradását.

Január 27-én, szombat 10-12 óra között nyílt nap lesz a főiskolán, ahol a felvételizők minden tanszékről részletes tájékoztatót kapnak, a kollégák technikai segítséget nyújtanak a jelentkezéshez, a pontszámok kiszámításához.

 

Egyéb információkkal kapcsán keresd Janowszkyné Farkas Réka oktatásszervezőt, a (30) 330 2019-es telefonszámon.

Nos? Igyekezz,

a felvételi határidő: 2018. február 15.; de előtte, ahogy már mondtuk: január 27-én, 10-12 óra között nyílt nap lesz a Kodolányin! – Orosháza, Gyopárosi út 4.