Herczeg Tamással 21 éve együtt dolgozunk a városért, mondta Hanó Miklós, ráadásul mi hárman – beleértve dr. Ferenczi Attilát is – az összönkormányztiságban eltöltött időnk már a nyugdíjkorhatárt is elérte: több mint 60 év. Ezért is döntöttünk úgy, hogy egy olyan személyt választunk, aki aktív közéleti szereplő Békéscsabán. Nem kis harc volt, hiszen öt jelölt indult ezért a posztért. Tehát kijelenthetjük,

Herczeg Tamás egy csatát már megnyert.

Fidesz: herczeg tamás, herczeg tamás, Békéscsaba, 20180118
Herczeg Tamás
Az elkövetkezendő nyolcvanvalahány nap nagyon szoros lesz, folytatta, és ugye most nemcsak Békéscsabáról van szó, hanem az egész választókerületről (ez még plusz 9 teleülést jelent). Úgy gondolom, Tamás jó jelölt lett, és személy szerint nagyon örülök, hogy így döntött az országos elnökség, Orbán Viktor miniszterelnök úr, pártelnök úr, és maga a választmány is.

Herczeg Tamást nem kell bemutatni, jelentette ki dr. Ferenczi Attila választókerületi alelnök, hiszen ő nem egy hirtelen előkapott személy – folyamatosan aktív Békéscsaba életében.

2006 óta szociális tanácsnokként

is részt vesz a város munkájában, továbbá címzetes egyetemi docens és a Csabagyöngye igazgató-helyettese.

Békéscsabának szüksége van, tette hozzá, hogy egy lokálpatrióta képviselője legyen a parlamentben. Bízom benne, hogy pozitív kampány elé nézünk, ugyanis nem a mások lejáratása, hanem a saját erényeink, céljaink bemutatása a cél.

Nem is tudom, kezdte beszédét Herczeg Tamás, melyik bölcs mondta, hogy

a választási kampány, a választások lezárása után egy nappal kezdődik.

Ahogy elhangzott, fűzte hozzá, az ötödik önkormányzati ciklusomat töltöm a város életében; még 1990-ben az MDF megyei listájára kerültem... tehát közel 30 éve foglalkozik politikával.

 

Fidesz: herczeg tamás, hanó miklós és ferenczi attila, herczeg tamás, Békéscsaba, 20180118
Herczeg Tamás, Hanó Miklós és dr. Ferenczi Attila

 

Április 8-án szavazás lesz, húzta alá, és most az egyik legfontosabb időszak áll előttünk.

Elmondta, minél hatékonyabban szeretné képviselni a választókerületet: fő célként a meglévő eredmények megőrzését, illetve a fejlesztések folytatását jelölte meg. Az utóbbival kapcsolatban hozzáfűzte, „illendő megköszönni a jelenlegi országgyűlési képviselő, Vantara Gyula eddigi és még az áprilisig tartó munkáját".

Nagy sok komoly és jól felkészült jelölt indul a posztért, és nyilván a legalkalmasabb fog győzni, tette hozzá.