„A mai nap ismét tartogatott némi meglepetést..."

kezdi a Facebook oldalára posztolt történetét Perza Misi, illetve a masszív, vagány beszámoló mellé beszúrt néhány nagyon szomorú kiskutya képet is.

Megsérült bulldog - csabai állatvédők, bulldog, Békéscsaba, 20180207
Margaret
Jön a hívás, folytatja, hogy borzalmas kinézettel a földön fekszik egy kutya – de még szuszog.

A szakember ekkor hanyatt-homlok eldob mindet, mi a keze ügyében van, és a megadott helyszínre hajt ezerkettővel, ahol a deres fűben, egy gennyes, sebekkel teli, végtelenül szomorú szemű angol bulldog kölyök fogadja.

„Éppen csak a fejét bírta felemelni...

annyi ereje sem volt, hogy felálljon, mivel a teste szó szerint egy egybefüggő seb volt, amely oda volt FAGYVA (!!!) a földhöz", írja.

Azt követően Misi elmondása szerint a sok szépet, s jót kívánt a „gazdi" édesanyjának, felmenőinek, de leginkább neki...

„S miután túl lettem az első infarktuson, folytatja, a kutya be a kocsiba, beletapostam a motorterébe a gázpedált, és a Kedvenc Mester Állatkórház. Köszönet a gyors és szakszerű segítségért!!!"

Miután a doktornő meglátta a szerencsétlen párát, az első dührohamot követően azonnal ellátta a kutyut (injekciók, infúzió, antibiotikum, simogatás stb).

És Margaret (időközben ez lett a kis bulldog neve) fél óra múlva már a saját lábán állt!

 

Megsérült bulldog - csabai állatvédők, bulldog, Békéscsaba, 20180207

 

„Ez a kiskutya, aki olyan mértékű szenvedést és kínokat ismert meg rövid kis élete alatt, most megízlelhette a szeretet és a törődés fogalmát is."

 

A poszt végén a szakember külön megköszönni Molnár Beának, az Osiris Állat- és Természetvédelmi Alapítvány elnökének, hogy gyógyító szárnyai alá vette a kis Margaretet. Ugyanis a gyógyulási folyamat nagy hosszú és kínkeserves lesz...