Hegedűs Sándor, az AutoMobil Körös Kft. márkakereskedés vezetője frappáns köszöntőjét követően, Baran Ádám, a BRSE elnöke elmondta, a hétvégén sporttörténelmi esemény házigazdája lesz Békéscsaba, hiszen a BRSE elnyerte MEVZA Cup (közép-európai kupa) négyes döntőjének rendezési jogát.

Automobil körös kft.: hegedűs sándor és molnár róbert, automobil körös, Békéscsaba, 20180305
Hegedűs Sándor és Molnár Róbert (galéria)
Mindez hatalmas sportdiplomáciai siker, húzta alá, hiszen Csehország, Horvátország és Szlovénia legjobb csapatai ellen védheti meg címét a csabai csapat (tavaly a klub Zágrábban domborított).

(A program és plusz infók a cikk végén, illetve a BRSE honlapján!)

Szarvas Péter

polgármester először is elmesélte, azon szerencsések közé tartozik, akik átélhették a fentebb említett zágrábi győzelem pillanatait. Hozzátette, a hétvégi sportesemény megrendezésének első gondolatai ott fogalmazódtak meg.

Nagyon örülünk, fűzte hozzá, hogy ez négy nap alatt (mert a csapatok már pénteken megérkezek, és hétfőn utaznak el) Békéscsaba ismét bekerül a nemzetközi sport vérkeringésébe. Továbbá a csapat pedig képes lesz arra, hogy itt, a csabaiak előtt ismét nyer.

 

Automobil körös kft. vw t-roc és a brse, automobil körös, Békéscsaba, 20180305
Csodák és fotók

 

(A derbik alatt egy vattaúj VW T-Roc gépjármű ott fog állni a küzdőtéren, a kamerák kereszttüzében.)

Azt gondolom,

fogalmazott Molnár Róbert, a Porsche Hungária Kft. területi vezetője, hogy ma Magyarországon bármilyen nemzetközi szintű sporteseményt elhozni hazánkba, már önmagában egy nagy teljesítmény. S miután mi termékeket árulunk, és ez a Volkswagen, reményeink szerint, a meccsek szünetében számos érdeklődő ellátogat a szalonunkba.

Dobi edina - brse, dobi edina, Békéscsaba, 20180305
Dobi Edina 2x
Örülünk, hogy mi lehetünk a rendezvény fő támogatója; kívánom, akár a rendezésben, akár a pályán: mindenki találja meg a számítását.

Végül Dobi Edina,

a BRSE játékosa, beszélt, aki 10 év külföldi szereplést követően tért haza Magyarországra, és a nyáron állt Molcsányi Ritával a gárda élére.

Teljesen más volt a tavalyi csapat, jelentette ki, de nagy öröm számomra, hogy mindenki megértette és felvette a BRSE mentalitását: ugyanis tudjuk, mit jelent ebben a klubban játszani. A lényeg, hogy a korábbi eredményeket szeretnénk folytatni, illetve még tovább lépni. És nemcsak magunknak, a klubnak, hanem a szurkolóknak igen is megmutatjuk:

ezt a címet igen is meg tudjuk védeni, amiért mindet megteszünk!

 

***

 

Továbbá elhangzott, a nagy érdeklődésre tekintettel mobillelátó is lesz a csarnokban; 6. 000.- forintért mind a négy meccset meg lehet tekinteni; természetesen lesznek kedvezmények is. A héten infópont működik a Csaba Centerben; a show-t a Fővárosi Nagycirkusz művészei nyitják meg.

 

Automobil körös kft. vw t-roc és a brse, automobil körös, Békéscsaba, 20180305

 

A mérkőzések időpontja:

MÁRCIUS 10. (SZOMBAT)
17:00 – 1. elődöntő: VK Olomouc (CZE) vs Nova KBM Branik Maribor (SLO)
19:30 – 2. elődöntő: Linamar-Békéscsabai Röplabda SE vs Mladost Zagreb (CRO)

MÁRCIUS 11. (VASÁRNAP)
14:30 – Bronzmérkőzés
17:30 – Döntő

A mérkőzésekre a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban (5600 Békéscsaba, Gyulai út 44.) kerül sor.

 

Volkswagen szalvéta, volkswagen, Békéscsaba, 20180306