Mikor alakult a zenekar, és milyen céllal?
A Nothing Exact zenekar 2016 nyarán örömzenélés céljából alakult (a Dramatic morals és Mocskos zenekar tagjaiból), de hamarosan rájöttünk, hogy ezt ne csak a saját szórakoztatásunk érdekébe tegyük, hanem próbáljuk meg átadni az emberek számára is.

Nothing Exact: Kónya Dávid, Nothing Exact, Dévaványa, 20180404 Koncertről-koncertre járva rengeteg új embert/zenekart ismerhettünk meg, így lehetőségünk volt a városi fellépéseken kívül a környező településekre is eljutni, illetve Szegedet is meghódítottuk!

Terveitek, lemez, klip?
2018 márciusában sikerült felvennünk az első lemezünket, ami a Fekete fellegek címet kapta.
A lemezen szereplő 6 tételből, az Élni akarok számunk klippel,

https://www.youtube.com/watch?v=vNLtYcFD6_4

a Fekete fellegek pedig egy dalszöveges videóval érkeztek. A háttérben nagyon sokan önzetlenül segítettek minket, amit nem lehet elégszer megköszönni. Klip készítője: Tóth Zoltán (Gyomaendrőd); lemezborító: Jeges László; fotók: Ambruzs-Szabó József (én); helyszín: Liker Motors Kft (Dévaványa) és külön köszönet Dévaványa önkormányzatának.

Mik a jövőbeli céljaitok, terveitek?
A jövőbeli terveink pedig egyértelműek, minél több helyre eljuttatni a zenénket, új zenekarokkal közös fellépéseket szervezni és persze elkezdeni a következő lemezünk felvételeit.

Kérlek, mondj pár szót a most megjelent lemezetekről!
Egy pár sor a lemezről: a 6 tételes Fekete Fellegek bemutatkozó lemezünk igazán sokoldalúra sikerült. Persze ez is volt a célunk vele. Arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja benne azt, amit szeret. Tehát találkozhatunk laza, dallamos zenével a könnyebb műfaj kedvelőinek, de előfordulnak igazán pörgős, zúzós dalok is, a keményebb stílus híveinek.

 

Nothing Exact, Nothing Exact, Dévaványa, 20180404
A banda

 

Tagok:

Nádházi Zsolt /basszusgitár/
Nádházi Richárd /szólógitár/
Tóth Attila /dob/
Kónya Dávid /ének/