A workshopon a színészi hatás és jelenlét határvidékeit kutatják. Témáik a szenvedély avagy annak színpadi ábrázolása, beleértve ennek finom tartományait is.

Továbbá keresni fogják az „elragadtatás” forrásait önmagukban és átjárókat onnan (vagy "magunkból"?) a külső "valóságba", partnereik és a nézők felé. A tréning célja, hogy erősebbé, sugárzóbbá tegye színpadi jelenlétet, és inspirációt és energiát találjanak a szabad alkotáshoz.

A résztvevők egyéni és csoportos etűdökön is dolgozhatnak, melyeket a kurzus során folyamatosan fejlesztenek majd. Intenzív mozgásra lehet számítani, ehhez, erre alkalmas öltözék szükséges.

Aki szívesen foglalkozna beszéddel, már az első alkalomra is hozhat magával a
fentiek szellemében megszólaló monológokat (esetleg verseket), vagy akár saját írásokat is - de a szervezők a jelentkezőknek küldenek ajánlott szövegeket is.
A workshopot elsősorban színpadi tapasztalattal rendelkezőknek ajánljuk.

>> JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. június 3.
> A képzést min. NYOLC fő jelentkezése esetén indítjuk!
>> JELENTKEZÉSI LAP = https://goo.gl/forms/51GBjZXHL1QzKQE93
______________________________

___
FORMANEK CSABA (1979)
író, rendező, színész, a Magyar Szín-Játékos Szövetség elnökségi tagja - Több mint 20 éve foglalkozik színházzal. Hazai és külföldi mesterekkel dolgozott együtt, így munkáiban és tréningjeiben egyaránt megjelennek a színészi jelenlét, a fizikai színház, a commedia dell arte, a posztdramatikus vagy performatív színház elemei. Saját színházi produkciói Budapesten a Patyolat Próbaüzemben láthatók.
Bővebben: http://jatekos.wixsite.com/formanek
http://jatekos.wix.com/formanek