Meghan Markle amerikai színésznő és Harry herceg esküvőjéig már csak napok vannak hátra, így egyre több részlet derül ki a nagy napról. Most például a finom ételekért felelős királyi séf, Mark Flanagan osztott meg néhány információt a várható ételekről, melyeket, mint kiderült, állva fogyaszthat el a 600 fős vendégsereg.

A jegyespár ezzel pedig egy óriási tehertől kímélte meg magát, nem kellett ugyanis ültetési tervvel bajlódniuk, ami egy ekkora tömeg esetében kínzás lett volna. A menü körül még mindig nagy a titkolózás, de az biztos, hogy a pár személyesen is részt vett a felszolgálandó ételek kiválasztásában, melyek között szinte az összes helyben termesztett zöldségnek szerepe lesz majd.

A Windsori-kastély előkelő termében, a St George’s Hallban a vendégvárás alkalmával szendvicsek és kis falatnyi fogások kerültnek majd feltálalásra, és a ceremónia utáni ebéd is ehhez hasonló állófogadás lesz, hogy a vendégek könnyeben vegyülhessenek, és hogy a pár is egyszerűbben cseveghessen a násznéppel. Ekkor kerültet felvágásra a Claire Ptak cukrász által készített bodzás-citromos esküvői torta is.

A vacsorát már Harry édesapja, Károly herceg tarja a Frogmore House-ban, ahol végre helyet foglalhat a 200 legközelebbi barát és családtag.

Forrás: hirado.hu