Én a borotvás és a gyantás szőrtelenítés nevezetű technológiánál leálltam...
Pedig azóta már javában alkalmazzák az IPL villanófényes és a lézeres kezeléseket.

És mi a különbség a két eljárás között?
A villanófényes kezelés nagy energiasűrűségű, villanásokban leadott, nem egységes fényű besugárzást jelent. Ez a fény szétszóródva áthalad a bőr rétegein és elnyelődik az útjába kerülő szövetekben (szőrszál, értágulat, vagy kötőszövet) így fejti ki hatását. A bőrfelületet a túlhevülés ellen zselével hűtik.

Valnerovicz erika, Valnerovicz Erika, 20180516 Ezzel szemben a lézer egy pontban érkezik. Az IPL technológia megalkotója és szabadalmazója volt az, aki felismerte az IPL berendezések hatékonyságának és szelektivitására vonatkozó problémákat, ennek tudatában fejlesztette ki a lézeres technológiát.

A lézeres kezelés eredményesebb, kevesebb kezelésszámmal és jelentősen kisebb kellemetlenséggel jár. Az Alexandrite lézer e fajtája mindenféle bőrtípusra alkalmazható, hiszen a lézerfény nem a bőrben, hanem a kiválasztott frekvencia szerint szőrtelenítésnél a szőrszál melaninjában, visszérkezelésnél a hemoglobinban, fiatalító kezelésnél pedig az alsó kötőszövetben (itt találhatóak a kollagén és elasztin rostok) szívódik fel. A tartós hatást a villanós, míg a véglegest a lézeres kezelés nyújtja.

Megesett, hogy valaki a „baj van!" felütéssel jött vissza?
Az elmúlt évek alatt több mint kétezer vendégem volt, és eddig csak ketten jöttek azzal a panasszal, hogy visszanőtt néhány szőrszál, amelyet azt követően helyileg orvosoltunk.

Az kábé két ezrelék.
Ha az évek alatt egy teljes lábon 5-6 szál nő vissza, az valóban nagyon jó arány.

A férfiak általában melyik szőrzetükkel elégedetlenek?
Leginkább a hátszőrzetükkel; vagy amikor a hajuk összenő a nyakszőrzettel. De megesik, hogy valakinek a szakálla és a szem körüli rész nő össze.

Arcszőrtelenítést vállalsz?
Külföldön, ahol sokáig éltem, ott jó néhányszor kérték.

 

Valnerovicz erika, Valnerovicz Erika, 20180516

 

Nem egy idősebb hölgyeknél láthatunk zavaró pihéket a száj körül.
Alapvetően a nőiességünkből nem tudunk leadni, mert a szőrzetet a férfiassághoz kötjük, és emiatt nem szeretjük. De olyan is előfordult már, hogy egy 15 éves kislánynak is már szüksége van a bajuszgyantára.

Gyantára... és nem lézerre???
Amikor még nem áll be a menstruáció, akkor még nem javaslom a végleges szőrtelenítést. De keresnek 20-asok, 30-asok... és a szerencsésebbek sokkal később.

Ebben mázlistábbak a férfiak.
Valóban. Általában azt javaslom a hölgyeknek, hogy azokat a testtájakat szabadítsuk meg, ahol nem természetes a szőrzet.

Például?
Ha mondjuk nekem kell választanom egy comb vagy alsó lábszár kezelése között, akkor én a combot javaslom, mert térdig mindenki szőrösödik. Vagy ha az a kérdés, hogy hónaljat/fazont/kart szőrtelenítsünk, akkor azt mondom, hogy kart, mert az van leginkább szem előtt. Persze mindenki a számára legzavaróbb tényezőt kéri – mindezzel kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal! Az azonban tény, hogy kezeléseket követően a vendégeim személyisége is pozitív irányba fordul: nő a magabiztossága, javul a közérzete.

 

Lézerkozmetika, lézerkozmetika, Mezőberény, 20180516

 

Ha a korosztályokra bontanánk: mikor mi a kérés?
A 25-40 közöttieknél: fél lábszár, bikini, hónalj, bajuszka. A 40 pluszos korosztályú hölgyeknél a felsoroltakon kívül képbe lép az áll is; az idősebb korosztály a bajuszka-állra a lényeg, mert nekik az arcszőrzet a legfontosabb. Náluk viszont már megjelennek a visszérproblémák is, és akkor kezeljük a visszereket is. (Erről tavaly ITT írtunk.)

A fentiekkel kapcsolatban keresd Valnerovicz Erikát, a (30) 928-4531-es számon!

(És ITT olvashatsz Erikáékról bővebben!)