Rangos szakmai verseny helyszíne lesz 2018. június 5-e és 7-e között Békés megye. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ekkor rendezi meg a VIII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.

Emiatt Gyulán, a Vértanúk útján, 2018. június 5-én, 19 órától 2018. június 6-án, 15 óráig teljes útlezárás lesz, a Bartók Béla utcai kereszteződés és a Kossuth téri körforgalom közötti szakaszon nem lehet majd közlekedni. A forgalmat a környező utcákba terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

A karos forgalomirányítók versenye 2018. június 6-án, 8 óra 30 perc és 14 óra között lesz Békéscsabán, a Petőfi utca - Jókai utca - Andrássy út kereszteződésében. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a kereszteződést fokozott óvatossággal közelítsék meg és figyeljék a rendőrök karjelzéseit!

Az országos verseny részeként 2018. június 6-án látványos felvonulás lesz Gyulán. A versenyző rendőrök 7 óra 45 perc és 8 óra 15 perc között, valamint a verseny végén, várhatóan 14 óra és 14 óra 45 perc között autókkal, motorokkal vonulnak fel. A Vértanúk útja és a Várkert között érintik a Tiborc utcát, a Temesvári utat, a Wesselényi utcát, a Megyeház utcát, a Jókai utcát, a Zrínyi teret és a Balázs deák utcát is. A felvonulás miatt lassul majd a forgalom.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszöni a közlekedőknek, hogy együttműködésükkel hozzájárulnak az országos verseny sikeres megrendezéséhez!