És íme, a sztori:

Vajon milyen kalandos kanyarok akadályozhatják a céltudatos cégtulajdonosnő, Catherine és a metropolisz hódítására készülő aranyifjú, Ben rohanó tempójú közeledését?

 

Holdfény mulató, holdfény mulató, 20180621
Mihályi Réka és Magyar Bálint

 

Új és reményteli show-ban ad minderre választ a Swing Street nevezetessége, a Chicago szerte közkedvelt Holdfény Mulató! Szükséges is a tapsban és dollárban mérhető siker, s talán jobban, mint eleddig bármikor, hisz veszélyben a show-business e legendás otthona, s vele együtt az estéről-estére itt játszó népszerű Zenekar jövője.

Kell a nagy dobás!

S miközben pereg a lendületesen mozgalmas, szenvedélyektől fűtött, látványos táncképekben fogalmazott színpadi játék a botrányosan fordulatos irodai szerelemről, feltárul a próbatermi vívódások és választások világa. Előtűnnek a színfalak mögött zajló olykor keserves, máskor bohém pillanatok, ám történhet bármi, a Zenekar nem lát, nem hall és nem beszél. Legalábbis, a Holdfény Mulató kulisszáin kívül nem.

 

Holdfény mulató, holdfény mulató, 20180621

 

S hogy végül színpadra kerül-e a nagyreményű új bemutató? Kiderül e különleges koncert musicalból!

A fergeteges sodrású, élőben megszólaló Group'n'Swing-dalokért Romhányi Áron, a United Együttes muzsikusa felel, a rendező Kovács Gábor Dénes, közreműködik a Maffia Swing tánckar.

A főszerepben: Mihályi Réka és Magyar Bálint; vendég: Lombos Úr.

 

Holdfény mulató, holdfény mulató, 20180621
Stáblista

 

Bonusz: egy Mihályi Réka interjú.

És egy kis mozi, amelyben többek között Kovács Gábor Dénes is mesél a dolgok hogyanjairól és mikéntjeiről: